Owen i samtaler med fire engelske klubber

Michael Owen bekrefter i dag til Sky Sports at han har snakket med fire klubber om en eventuell overgang tilbake til England. Vi antar at en av dem er Liverpool.

Michael Owen har i dag bekreftet at han har snakket med flere Premier League-kubber om en overgang tilbake til England. Dette er første gangen den engelske landslagsspissen innrømmer at han kan være på vei bort fra Real Madrid.

Madrid-klubbens innkjøp av angriperne Robinho og Julio Baptista var trolig dråpene som fikk begeret til å flyte over for Owen i Spania. Han innser nå trolig at han plutselig har blitt et femtevalg på topp på Santiago Bernabeu, trass i imponerende 13 mål med begrenset spilletid i fjor.

Sky Sports tror Manchester United fører an i kampen om Owen, og ramser samtidig opp Chelsea, Newcastle, Everton, Tottenham, Birmingham, Arsenal og Liverpool som mulige andre kandidater til å hente spissen hjem.

I en offisiell pressemelding fra Owen i dag heter det: ”I løpet av mine fire dager fri har Real Madrid bekreftet to spillerkjøp, og jeg kan skjønne at det har resultert i spekulasjoner rundt min fremtid i klubben. Real Madrid har vært i kontakt med mine representanter i løpet av helgen, og de har forklart at de ønsker at jeg skal bli i klubben, men de sier samtidig at de ikke vil stå i veien for meg om jeg får et tilbud om å returnere til Premier League. Etter at jeg fikk beskjed om dette har vi vært i kontakt med tre-fire Premier League-klubber, men ingen formelle forhandlinger har funnet sted.”

Sky Sports mener at Owen vil koste om lag £15M for en kjøpende klubb, og alt tyder nå på at Michael Owen flytter hjem igjen etter bare en sesong i Spania.