Owen kan forlate Newcastle for £12M

Liverpool Echo beretter at Michael Owen har fått en klausul i sin kontrakt med Newcastle som gjør at han kan forlate St. James' Park om noen hoster opp £12M neste sommer. Dermed holder han døren på gløtt for Liverpool.

Michael Owen skal ha avtalt en ”get-out-clause” med Newcastle, som gjør at han kan forlate klubben om noen betaler £12M for hans tjenester til sommeren. Dette holder døren på gløtt for Liverpool.

Owen skal nemlig i følge Liverpool Echo noe motvillig ha gått med på å skrive under for Newcastle, fordi Real Madrid ikke ville godta Liverpools bud. De røde var ikke villige til å betale mer for spilleren enn de selv fikk for han da han gikk til Real i fjor sommer, og Owen hadde ikke nerver til å gamble på at Real ville gi etter når mindre enn 48 timer gjenstod før transferdeadline.

Frykten for å bli sittende i Madrid helt frem til nyttår ble rett og slett for stor, og Owen ser ut til å ha satt sin landslagskarriere høyere enn lysten på en retur til Anfield med det valget han nå har tatt.

Liverpool skal ha forsøkt seg med et siste utspill for å få Owen til å ombestemme seg nå i dag, men skal ha mislykkes med det. Da var Owen i følge Liverpool Echo allerede i gang med den medisinske testen i Newcastle.