Owen vil hjem

Michael Owen bekrefter at han gjerne vil returnere til Liverpool. Ingen transfer for Florent Sinama-Pongolle. Scoring, men tap, for Anthony Le Tallec.

Snarlig Owen-løsning?
Michael Owen sier nå det de fleste antok, nemlig at han helst vil tilbake til Liverpool dersom han ikke får spilletid i Real Madrid.  25-åringen bekrefter også at man har risset opp en låneavtale med Newcastle dersom Real og LFC ikke blir enige om en handel.

- Jeg møtte presidenten til Real Madrid før vennskapskampen i går kveld på Bernabeu og vi diskuterte min fremtid, forteller Michael.

- Jeg sa at den ideelle situasjonen var å være et førstevalg hos Real Madrid når sesongen starter, men hvis ikke så ville jeg foretrekke Liverpool.  Presidenten viste forståelse for dette og sa at han ville hjelpe meg med å få dette til.

- Dersom en overgang ikke kan bli klar i tide har jeg blitt enig med Newcastle om en låneavtale på et år.  Jeg behøver å spille regelmessig før sluttspillet i VM.

- Jeg er veldig takknemlig for at herr Perez viser slik hensyn til min karriere.  Jeg har virkelig trives med å være en del av hans lag i Real Madrid.


Flo avviser rykter
Nettstedet The Liverpool Way hevdet i går at Florent Sinama-Pongolle var nær en overgang til Lyon.  Det sene innhoppet til franskmannen mot CSKA Sofia gjør ham imidlertid uaktuell for Champions League for andre klubber.  TLW sier i ettertid at Sinama-Pongolle hadde diskuterte en overgang med sin tidligere sjef Gérard Houllier, men at dette skjedde bak ryggen på Rafael Benitez.  Da Rafa oppdaget dette tok han øyeblikkelig Flo med i troppen mot CSKA og sørget for at spilleren ble ”cuptied”.

Pongolle selv avviser et annet rykte om at det kunne være aktuelt med et utlån til Aberdeen:  - Det finnes ingen sannhet i den saken.  Det har ikke være noe kontakt og det vil ikke skje.  Jeg har intet ønsket om å reise noe sted og trives godt her.  Mitt mål nå er å fortsette å jobbe hardt på trening og presse på for å få en plass på førstelaget.


Første i PL for Le Tallec
Anthony Le Tallec scoret med en heading for Sunderland i ligakampen mot Manchester City i går.  Det var den utlånte franskmannens første scoring i Premier League.  Målet ga redusering til 1-2 på Stadium of Light, noe som også ble sluttresultatet.