Owens tar ikke tapene så tungt

Liverpool U18 har nå tapt tre kamper på rad. Trener John Owens tar imidlertid ikke det så tungt, ettersom han mener at laget fortsatt spiller bra fotball. Til helgen er det spillefri for ungguttene.

Liverpool U-18 tapte som kjent sin tredje strake kamp mot Manchester City i helgen, og raser nå på tabellen. Trener John Owens nekter imidlertid å være nedstemt av den grunn. Selv om laget nå er nede på femteplass, er man fortsatt bare fire poeng bak lederlaget, Blackburn Rovers.

- Kampen mot Manchester City var ikke ulik den vi hadde mot Blackburn (som også endte med tap 1-0, red.anm), der begge lag spilte bra, og det kunne ha tippet begge veier. Vi spilte en god kamp på lørdag, og hadde sjanser til å score. Vi må ta med oss det positive fra kampen, for det var slett ingen dårlig forestilling fra vår side. Vi klarte bare ikke å score på sjansene vi skapte, forklarer Owens.

- Calum Woods var skadet, og vi var i manko på forsvarere. Melwood sendte Jack Hobbs, og det var hans første kamp for laget. Han spilte bra sammen med Stephen Darby i midtforsvaret, og duoen gjorde et godt inntrykk mot et sterkt City-angrep, legger han til.

Liverpool har ingen kamp til helgen, da det er frihelg for alle lagene i akademiligaen. I stedet er det satt opp trenerkurs for trenere og stab. Neste kamp for U18 blir således mot Wolverhampton neste helg.