Parry glad man unngikk Everton

Rick Parry var en lettet mann etter dagens mesterliga-trekning i Nyon. Han var glad man unngikk to ekstra lokaloppgjør mot Everton, og var fornøyd med øst-europeisk motstand.

Rick Parry innrømmer han er lettet over å ha unngått naboen Everton i dagens Champions League-trekning. Dersom man eliminerer Kaunas på tirsdag venter sannsynligvis en tur til Bulgaria, og et møte med CSKA Sofia på de røde.

- Så snart det ble klart at vi ikke fikk nasjonsbeskyttelse i trekningen, begynte selvfølgelig konspirasjonsteoriene å florere. Selvsagt kunne vi ha trukket Everton, men jeg tror ikke noen av oss ønsket det. Vi er godt fornøyd med trekningen. Per definisjon er det bedre å møte lag som har spilt i 2.runde enn de som kommer inn i 3.runde, uttalte Parry umiddelbart etter trekningen.

- Vi har fortsatt en jobb å gjøre mot Kaunas, og vi begynner ikke å tenke på tredje runde før vi er ferdige med den kampen. Vi vil da eventuelt begynne å samle informasjon om laget vi møter. Som den profesjonelle klubben vi er, tar vi en kamp om gangen, og behandler alle motstandere med respekt uten å frykte de.

Da han fikk spørsmål om Liverpool kom til å gjøre flere raid på transfermarkedet før ligasesongen tar til, var Parry meget rund i kantene: - Kanskje. Vi nærmer oss sakte men sikkert den troppen vi ønsker, og er fornøyd med de kjøpene vi har gjort så langt i sommer. Vi har mange kamper å spille i år, noe vi alle ser fram til.