Parry gleder seg over Morientes

Daglig leder Rick Parry med store forhåpninger til Morientes og Pellegrino. Florent ser fram til å lære av Fernando. De røde til Hamburg i sommer?

Parry forventningsfull til nyinnkjøp

Rick Parry sier i sin spalte i ”LFC Magazine” at han har tro på at Fernando Morientes og Mauricio Pellegrino vil bli verdifulle forsterkninger til troppen, og at det er spillere med de rette egenskapene: 

- Morientes har vist hva han står for.  Det at han kommer hit betyr at vi har siste sesongs toppscorer i Champions League og toppscoreren fra sluttspillet i EM i Milan Baros.

- Fernando er god i lufta, han er intelligent, og han kan både være oppspillspunkt og avslutter.  Han er en allsidig spiller med en stabil scoringstatistikk.

- Det faktum at Morientes ønsket å komme hit hadde delvis sammenheng med denne klubbens status i Europa, og samtidig at han også hadde en genuin respekt for Rafa.

- Jeg er forventningsfull til avtalen med Morientes, men også den med Pellegrino av andre årsaker.  Pellegrino er sterk mentalt.  Han er en virkelig vinnervilje, og han er vant til å vinne trofeer.

 

Pongolle ønsker Morientes velkommen

Det at Fernando Morientes nå er spilleklar for engelsk liga og cup vil trolig bidra til at en spiller som Florent Sinama-Pongolle vil få mindre spilletid enn tilfellet var før spanjolen kom hit.  Det bekymrer imidlertid ikke den unge franskmannen, som heller ser fram til å lære av lagkameraten:  - Jeg er glad for at han kom hit, fordi jeg er sikker på at jeg vil bli en mye bedre spiller av å jobbe sammen med ham hver dag.  Jeg har fortsatt tro på meg selv, og jeg vil fortsette å jobbe hardt og vise sjefen at han kan stole på meg dersom han behøver meg.

- Morientes er en stor spiller som jeg kan lære mye av.  Han er bevegelig, han er flink til å kommunisere, han samarbeider godt med andre angripere, og hans antall scoringer er fantastisk.  Han har sett veldig bra ut på trening så langt.

- Jeg vet at hans tilstedeværelse kan bidra til at jeg ikke får spille så mye, men det er en situasjon jeg aksepterer.  Jeg er fortsatt bare 20 år og har mye igjen å lære.  Du er nødt til å være fornøyd over å kunne lære fra en som Morientes.

- Jeg har snakket med ham på fransk noen ganger, og jeg vet at han trives her.  Han er en toppspiller og det er glimrende at han har undertegnet for oss.

 

Aktuelt med pre-season i Tyskland

Ifølge avisen ”Hamburger Morgenpost” forhandler byens lag HSV med Juventus og Liverpool om en mulig pre-season kamp i Hamburg til sommeren.  Det skal bare være snakk om en enkeltstående kamp, hvis det skulle passe inn i planene til de røde og man blir enige om en avtale.