Parry ikke bekymret over Gerrard

Daglig leder Rick Parry føler seg trygg på at Steven Gerrard fortsetter på Anfield. De etterlatte ønsker at bortekampen mot Blackburn blir flyttet.

- Nye spillere tidsnok

Pre-season starter på mandag, og med kvalifiseringskampene til Champions League også bare to og en halv uke unna, vil Liverpools supportere gjerne ha en forsikring om at kapteinen Steven Gerrard fortsetter i helrødt også til neste sesong.  Med to år igjen av kontrakten er det helt nødvendig at scouseren nå skriver under en ny avtale dersom ikke Liverpool skal føle seg tvunget til å lytte på tilbud fra en klubb som Real Madrid.

 

Daglig leder Rick Parry sier i dag at han ikke føler noen uro angående fremtiden til Steven Gerrard, og det ønsket klubben har om at han skal bli på Anfield.  – Det er intet nytt angående Steven Gerrard, men det vil bli en kunngjøring når tiden er moden.  Vi vet vi ønsker at Steven skal bli, vi håper at han skal bli, og det er ikke noe vi bekymrer oss for.

 

- Vi har alltid sagt at vi håper Steven blir hos oss.  Vi ønsker å vinne trofeer, og Steven ønsker å vinne trofeer.  Det han var kaptein for oss da vi vant Europacupen, var et rimelig godt steg i riktig retning.  Ingenting har forandret seg siden.

 

Angående nye spillere er også Parry rolig, til tross for at Liverpool så langt denne sommeren ikke har handlet inn noen seniorspillere.  – Jeg har ingen kommentarer angående spillere for øyeblikket.  Det vil bli gjort tidlig nok, og vi har god tro på at vi vil annonsere dette i god tid før sesongen.  Det er intet umiddelbart press, vi vil si ifra når vi er klare for det.

 

 

Ikke spill på 15.april

15.april 1989 mistet 95 røde supportere livet på Hillsborough.  Da Tony Bland senere ble koblet fra respiratoren øket tallet til 96.  Siden semifinalen mot Nottingham Forest har Liverpool aldri spilt noen kamp 15.april.  På den nylig offentliggjorte terminlisten for 2005/06 står de røde oppført med bortekamp mot Blackburn på denne datoen.  Formannen i den offisielle støttegruppen til de etterlatte Hillsborough Family Support Group, Phil Hammond, ber nå om at den oppsatte kampen på påskelørdagen flyttes:  - Det er mange kamper som flyttes p.g.a. Sky nå, og vi håper at Premier League viser nok følelse i dette tilfellet ved å omberamme kampen til Langfredag.  Det betyr mye for slektningene at spillerne kan møte på markeringen som vi har, og det vil de ikke være i stand til dersom kampen blir spilt på lørdag.

 

Les Lawson i Liverpool Supporter Club på Merseyside, er av samme mening:  - Kampen kan ikke spilles, da dette er en dag for å vise sin respekt til de som mistet sine liv på Hillsborough.