Parry ønsker å være aktiv på transfermarkedet

Rick Parry understreker igjen at Liverpool vil gjøre det de kan for å hente forsterkninger i januar, dersom de rette spillerne er tilgjengelige. De røde fornøyd med trekning.

Parry om transfers
Liverpools daglige leder sier i siste nummer av LFC Magazine at januar vil bli en mulight til å styrke spillerstallen ytterligere.  Parry mener imidlertid at det blir feil å si at man ikke gjorde noen god jobb med å hente inn mye folk i sommer, og understreker at de siste resultatene og det at Rafael Benitez ble kåret til månedens manager beviser at man er blitt sterkere.

- Det er mye positivt rundt Anfield nå.  Det at manageren nettopp er blitt kåret til ”Månedens Manager” viser ikke bare at vi har gode resultater men at vi har den stabiliteten som skal til for å kunne ta neste skritt.  Manageren vil dele æren med sin trenerstab og sine spillere, men ingen kan nekte for at han fortjener utmerkelsen.

- Vi mister ikke fotfeste, men det at transfervinduet åpner igjen i januar gir oss en åpenbar mulighet til å ta ytterligere steg framover.  Vi vil være aktive i markedet, så sant vi kan få de folkene som vil styrke får stall.

- En kan være helt sikker på at vi ønsker ikke å haste igjennom kjøp av spillere som ikke er de rette.  Hvis de vi ønsker ikke blir tilgjengelige vil vi være sterke nok til å vente.  Jeg vet at det var mye publisitet rundt forrige deadline, uten at Rafa fikk den høyrekanten på midtbanen og den midtstopperen som var nevnt som prioriterte kjøp.

- Oppfatningen var at vi feilet på transfermarkedet.  Årsaken til det var imidlertid at vi gjorde det meste av handlevirksomheten tidlig, noe som var positivt.  Det var aldri tilfellet at vi feilet.  Du vil aldri få alle de spillerne du ønsker og vi har definitivt øket kvaliteten på troppen, noe som de siste resultatene har understreket.


Fornøyd med trekning
Med Rick Parry i Japan var det sekretær Bryce Morrison som hadde jobben med å representere Liverpool FC under CL-trekningen i Nyon.  Morrison understreket at man var godt fornøyd med å møte Benfica i 1/8 finalen, men at man ville behandle portugiserne med den respekten de fortjener.  Det at man hadde kvalifisert seg på bekostning av Manchester United var eksempel godt nok på at det ville bli en vanskelig motstander.