Parry tror deltagelse i klubb-VM vil trekke investorer

Rick Parry tror at deltagelsen i Japan vil lokke nye investorer til Anfield. Steven Gerrard ønsker å bli verdensmester med sin klubb. Mer spytte-trøbbel for Diouf. Finnan tatt i fartskontroll.

Rick Parry tror at Liverpools deltagelse i klubb-VM i Japan i desember kan hjelpe klubben på veien til å sikre seg nye investorer.  Liverpools daglige leder ønsker ikke å kommentere spekulasjonene rundt Robert Kraft ytterligere, men mener at det å spille foran et verdenspublikum i Japan vil hjelpe klubben til å skaffe mer penger til veie.

- Alle vet at vi jakter på investorer. Vi snakker ikke om en lettvint løsning på kort sikt, men om å sikre klubbens fremtid og ta oss et steg videre. Jo mer suksess vi oppnår på banen, jo mer suksess vil vi oppnå utenfor banen. Slike ting hører sammen, konstaterer Parry på Liverpools offisielle hjemmeside i ettermiddag.

- Deltagelsen i Japan vil være en fin plattform for oss. Vi reiser dit som europeiske mestere, og kommer til å spille for fullsatte tribuner og et stort TV-publikum. Vårt mål er hele tiden det samme, å vinne trofeer jevnt og trutt og å oppnå suksess, avslutter Parry.

Gerrard: - Vi reiser til Japan for å vinne
Steven Gerrard har satt seg som mål å vinne klubb-VM i Japan i neste måned. De røde flyr til Asia den andre uken i desember, for å prøve og bli kronet til verdens beste klubblag. Liverpool-kapteinen insisterer på at turneringen ikke vil påvirke innsatsen på hjemlig grunn, og tror tvert i mot at dersom man vinner i Japan så vil det oppildne de røde foran andre halvdel av sesongen.

- Vår oppgave som spillere er å levere resultatene, og vi reiser til Japan med intensjon om å vinne et trofé. Vi har en stor tilhengerskare i Japan, og jeg er sikker på at de ser frem til å se oss i aksjon. Det er også en mulighet for oss til å sikre oss en vinnermedalje, og turneringen gir oss også en unik mulighet til å bli verdensmestere, sier Gerrard i dag.

- Det er to måter å se denne turneringen på. Du kan være negativ og si at den kommer på et dårlig tidspunkt midt i sesongen, eller du kan være positiv og si at kommer vi hjem som vinnere, og med trofeet høyt hevet, så vil det gi oss et dytt i riktig retning foran resten av sesongen.

- Folk snakker om at vi vil bli slitne fordi vi vil spille så mange kamper, men slitasjen er utvilsomt størst når du taper kamper. Derfor reiser vi til Japan bestemte på å vinne.

- Dog har vi noen kamper før vi reiser til Japan, og forhåpentligvis kan vi glede oss over å ha kvalifisert oss til videre spill i Champions League når vi setter kursen østover. Det håper vi å klare i vår neste kamp, ettersom vi har hjemmebanefordel mot Real Betis. Vi ønsker ikke å reise til London og møte Chelsea i visshet om at vi trenger et resultat der. Alle vet hvor vanskelig det vi bli, slår Gerrard fast.

Ny spyttedom for Diouf
Tidligere Liverpool-spiller El-Hadji Diouf har blitt bøtelagt med £500, og blitt dømt til å betale det samme i saksomkostninger, etter at han sa seg skyldig i tiltalen om uvøren opptreden, etter en spytte-episode mot en 11 år gammel Middlesbrough-fan i fjor.

Bolton-spissen traff 11 år gamle James Shields da han spyttet ut drikke mot plexiglasset i innbytterbenken på Riverside. Det viste seg nemlig at plexiglasset i Middlesbrough er perforert, og munnfullen traff dermed supporteren som satt bak innbytterbenken!

Finnan tatt i fartskontroll
Steve Finnan ble i går tatt i fartskontroll på veien der han i januar kjørte ned en pensjonist, som senere døde som en følge av påkjørselen. Liverpool Echo skriver at iren ble vinket til side av politiet i West Derby Road i Tuebrook i går formiddag, og ble ilagt en bot for å ha kjørt for fort i en sone med 30mph fartsgrense.

En talskvinne for Liverpool FC sier følgende om saken: ”Dette er et privat anliggende. Klubben vil ikke uttale seg i sakens anledning”.