Parry vil kjempe for å beholde Rafa

I et intervju med Liverpools offisielle hjemmeside slår Rick Parry fast at han vil gjøre alt som står i hans makt for å beholde Rafael Benitez. Han sier også at samtaler for å bringe nye investorer til klubben fortsetter.

Rick Parry uttaler til Liverpools hjemmeside i dag at klubber som ønsker å lokke Rafael Benitez bort fra Anfield kaster bort tiden. Liverpool-manageren blir stadig vekk linket til den ledige managerjobben i Real Madrid, men Parry insisterer på at de røde akter å holde spanjolen på Anfield på ”livstid”.

- Hvorfor skal vi i det hele tatt vurdere å la han få forlate oss, når ting går så bra, undrer Parry.

- Dersom Real Madrid ringte meg i morgen, ville jeg høflig si nei til enhver forespørsel. Selvsagt måtte jeg snakke med Rafa først, fordi åpenhet og ærlighet er noe vi setter høyt i vår klubb. Dette er mellom kvalitetene vi må vise for å beholde Rafa her, uttaler han.

- Vi vet ikke om Madrid sin tiltrekningskraft vil bli for fristende for Rafa en dag. Vi tar ikke lett på dette. Men vi trenger ikke å diskutere en ny kontrakt med han for øyeblikket. Det er mye viktigere at hans lag vinner og at han er fornøyd med hva vi gjør her, slår han fast.

- Dette er tredje gangen Rafa har blitt linket til Real Madrid. Han var også linket til dem før han kom til oss. Det er noe som skjer regelmessig, og det vil sikkert skje igjen. Men kontinuitet er viktig for Rafa, og han vet vi vil være tålmodige og støtte han her, og gi han et miljø der han kan skape den suksessen han ønsker å oppnå.

- Rafa kunne ha gått til en mer glamorøs klubb, som Real Madrid eller Inter Milan tidligere. Men det faktum at vi ønsket en som kunne være her i klubben på lang sikt, gjorde at han ble tiltrukket til Liverpool. Vi ønsker å gi Rafa tilgang til ressurser, men vår tilnærming til saken må være annerledes enn i for eksempel Chelsea. Det innebærer at vi må jobbe hardere, og være smartere, og jeg kan ikke tenke på noen som er bedre til det enn Rafa, slår han fast.

- Vi prøver ikke å imitere Chelsea. Vi kan ikke konkurrere med dem finansielt. Det vil være selvmord. Men vi ønsker fortsatt fremgang, og nå må vi regnes som utfordrere til tittelen igjen. Å beholde Rafa her er en viktig del av jobben min. Vi ser fortsatt på muligheter for å få nye penger inn i klubben, og samtaler fortsetter med ulike parter, avslører Parry.

- Rafas sukess har hjulpet oss finansielt sett, men ikke så mye som enkelte tabloider vil ha det til. Suksessen i Champions League hjalp oss til å gå i balanse. Vi brukte over £40M på nye spillere, og vi må fortsette å vinne for å forsvare slike investeringer, avslutter Parry.