Pellegrino: - Jeg har mer å gå på

Mauricio Pellegrino mener at han fortsatt har et stykke til det nivået han skal være på. Alou Diarra håper på fremtid i Lens. Chester vil kjøpe Paul Harrison før transfer deadline.

- Ikke på mitt beste

Etter en svak start på Anfield har Mauricio Pellegrino i de to siste kampene vist bedre takter som midtstopper.  34-åringen har mot Blackburn og Everton vist at han nå er i ferd med å tilpasse seg Premier League, men argentineren mener at han fortsatt har en god del å gå på:  - Jeg har ennå ikke nådd det virkelige Pellegrino nivået, sier den høyreiste forsvareren om seg selv.  – Jeg vet hva jeg står for på mitt beste, og jeg er ikke der ennå.  Ja, jeg har vært mer fornøyd med hvordan jeg har spilt i de tre siste kampene, men jeg må fortsatt bli bedre.  Jeg føler at jeg må lære meg mye mer om mine motstandere og min lagkamerater.  Du slutter aldri å lære, uansett hvor lenge du har holdt på med dette gamet.

Pellegrino har kontrakt ut denne sesongen, men muligheten til å forlenge med ytterligere en sesong.  – Jeg tenker ikke på hva som vil skje med meg foran neste sesong, sier han.  – Det eneste som teller er at Liverpool vinner, tar igjen Everton, og blir blant de fire beste.  – Vi er alle veldig fornøyd med å ha spilt så bra i en slik viktig og vanskelig kamp.  Det bør gi oss selvtillit foran resten av ligasesongen.

 

 

Diarra vil bli i Frankrike

Alou Diarra har hatt en god sesong på utlån til Lens denne sesongen, og er igjen tatt ut til den franske landslagstroppen foran VM-kampene mot Sveits og Israel.  Til tross for at 23-åringen signerte for Liverpool allerede i 2002, har den sentrale midtbanespilleren ennå ikke spilt noen offisiell kamp for de røde, og vært utlånt til de franske klubbene Le Havre, Bastia og nå altså Lens.

Med spørsmålstegn hengende over fremtiden til spillere som Igor Biscan og Dietmar Hamann er det dem som undrer på at Diarra kan ha en snarlig fremtid hos Liverpool, men spilleren selv sier at han gjerne forblir i Frankrike og Lens:  - Jeg har funnet et balansert liv her.  Lens er ambisiøse og det er takket være denne klubben at jeg er blitt en landslagspiller.  Kanskje kan man finne en løsning med Liverpool.  Jeg håper det, siden det ville være trist om jeg ikke kan bli en del av dette eventyret.

Alou Diarra har kontrakt til 2007, og en vil forvente at de røde vil forvente en bra salgsum for en spiller som er aktuell for Frankrike, dersom Rafael Benitez vil la ham gå.

 

 

Chester vil ha Harrison

Transferdeadline for de engelske klubbene under Premier League nivå, er førstkommende torsdag.  Formannen i Chester, Stephen Vaughan, sier at man håper å signere Liverpools fjerdekeeper Paul Harrison tidsnok til at 20-åringen kan være tilgjengelig for sesongavslutningen. 

- Jeg har snakket med agenten til Paul, og forhåpentligvis kan vil fullføre en avtale innen deadline på torsdag.  Paul har vært regelmessig inventar på Liverpools reservelag, og han er en spiller som vi ønsker som en del av vår fremtid.

Klubben som fortsatt har Ian Rush som manager ligger åtte poeng over streken som gir fortsatt plass i ligasystemet, og man hadde en oppmuntrende 3-2 seier mot Notts County på lørdag.  Utlånte Robbie Foy spilte da en god kamp på topp, før han haltet ut etter 86 minutter.  Skotten regnes imidlertid med å bli klart til påskeprogrammet.