Pongolle opereres i kveld

Sinama-Pongolle ble lagt på operasjonsbordet etter å ha besøkt en spesialist. Liverpool avviser interesse for å hente inn Cheyrou. Harry Kewell antyder at han snart er tilbake.

En talsmann for Liverpool sier at operasjonen er gjennom klubben vil vite mer nøyaktig når den unge franskmannen kan forventes tilbake på fotballbanen. Etter all sannsynlighet er han ute for resten av sesongen.

 

Ikke aktuelt å hente Bruno

Tidligere i dag ble det kjent at Le Tallec er på vei tilbake til Anfield. Sky Sports melder i kveld at de røde også vurderer å hente tilbake Bruno Cheyrou fra Marseille. Liverpool sier på sin hjemmeside i kveld at det ikke har vært diskutert å hente tilbake den franske midtbanespilleren. Cheyrou har spilt 10 kamper denne sesongen. I åtte av dem har han kommet på som innbytter.

 

Kewell snart tilbake

Endelig gode nyheter fra behandlingsrommet på Melwood: Harry Kewell sier han snart vil være tilbake, kanskje allerede om en uke eller to. Han legger dessuten til: Jeg har ikke følt meg så bra på lenge! – Jeg håper å spille allerede neste uke, men det blir manageren og det medisinske personellet som kommer til å ta den endelige avgjørelsen. Australia spiller landskamp mot Sør-Afrika 9. februar, og Liverpool vil trolig unngå at vingspilleren gjør sitt comeback i den kampen. Dermed spørs det om vi får se han på laget igjen før i midten av måneden? Kewell ser frem til ligacupfinalen, det blir hans første finale noensinne. – Jeg så kampen mot Watford på TV og det var stort. Jeg har aldri spilt i en finale før, og det vil være fantastisk å få ta del i kampen i Cardiff.

 

Potter tatt ut for Irland

Midtbanespilleren Darren Potter er tatt ut i 18-mannstroppen til Irlands U-21 mot Portugal kommende måned. Kampen er en vennskapskamp, og spilles på kontinentet.

 

Liverpool skal forsvare Liverpool Senior Cup på St. Helens Town onsdag 16. februar. Kampen spilles på Knowsley Road klokken 20.00. Normalt stiller de røde med et ungt reservelagslag i disse kampene. Forrige sesong slo Liverpool Everton i finalen.

 

Ryktene vil ha det til at Richie Partridges kontrakt ikke vil bli fornyet til sommeren.