Pre-season kamp på nettet

Lørdagens kamp mot Wrexham sendes direkte på liverpoolfc.tv. TNS uten Rush. Mark Gonazales føler at han har vunnet Lotto. Marcus Bent møter gjerne Liverpool i kvalifisering.

Seks dager igjen

Førstkommende lørdag er vi faktisk i gang igjen, da Liverpool spiller pre-season kamp mot Wrexham kl 16.00 på Racecourse Ground.  Liverpools egen hjemmeside, www.liverpoolfc.tv, vil vise kampen med både lyd og bilde.  Kravet er at du har en såkalt ”e-season ticket”.  Gerrard & Co vil ikke bli sendt på noen fjernsynskanal.

 

 

Ingen ”kjøp” for TSN

Total Network Solutions lekte med ideen at de skulle få tak i Ian Rush før kvalifiseringskampene mot Liverpool denne måneden, men det hele syntes å ha vært et ledd i skape PR rundt det hele.  Formann Mike Harris avfeier at Rushie er aktuell, og at man ”ikke vil handle inn noen store navn før kampene mot Liverpool”.  Manager Ken McKenna fastslår at det er en viss forskjell på klubbene:  - Benitez synes å ha et åpent sjekkhefte til å kjøpe hvem han vil ha, mens min formann sier at vi ikke har en penny.  Vår største bekymring for møtet med Liverpool er at spillerne ønsker å bytte trøyer etter kampslutt, da vi ikke har råd til å kjøpe nye!”

 

 

Gonzales om sin drømmeovergang

Liverpool er ventet å sluttføre en låneavtale med Mark Gonzales med det aller første, og selv om den ikke vil tre i kraft før 1.august kan det være at lynvingen fra Chile blir presentert allerede på morgendagens pressekonferanse.  20-åringen legger ikke skjul på at han nesten ikke tror det er sant, og at han trodde en slik mulighet ikke ville dukke opp med det første etter at han røk korsbåndet i mai:  - Inntil alt er underskrevet ønsker jeg ikke å ta av for mye, men dette er en drømmeovergang.

 

- Jeg visste at Liverpool var interessert i meg, men etter skaden trodde jeg alt var forandret.  Å kunne gå skadet fra en klubb som spiller i den nest øverste divisjonen i Spania og til Europamesterne, det er som å vinne i Lotto.

 

- Forhandlingene er kommet veldig langt, og jeg vet at hvis jeg får muligheten til å gå dit på lån som så vil jeg gjøre maksimalt ut av det.  Jeg vil reise dit for godt.

 

 

Bent vil gjerne ha nabofeide

Siden Liverpool i årets Champions League ikke vil bli ”fredet” i forhold til å møte et lag fra samme nasjon, kan man trekke Everton allerede i 3.kvalifiseringsrunde.  Mesteren er toppseedet i turneringen, mens manglende resultater ute i Europa gjør at de blå fra Merseyside risikerer meget tøff motstand på veien mot gruppespillet.  Angriper Marcus Bent er imidlertid ikke bekymret dersom det skulle vise at at Liverpool fortsatt er med i turneringen, og det er navnet til de røde som man tar opp fra glassbollen.

 

- La oss møte Liverpool, og gå ut å prøve å få til noe mer.  Nå er tiden for å komme tilbake i arbeid og oppnå resultater.  Vi må jobbe videre, få enda mer selvtillit, og forhåpentligvis gjøre det bra i Champions League.