Presset øker for Peter Crouch

Rafael Benitez frykter at presset for å gjøre mål skal bli for stort for Peter Crouch, men hovedpersonen selv ønsker å ta flere straffespark. Betis må unnvære Varela og Dani. Flere spillere linkes. Reina håper at Dudek blir.

Rafael Benitez er bekymret for at presset øker på Peter Crouch sine skuldre, etter at han nå har gått 15 kamper uten å score for Liverpool.

- Han vet han har supporterne i ryggen, og han vil fortsette å jobbe og prøve. Problemet oppstår den dagen han sier til seg selv at ”dette er vanskelig” eller ”dette er umulig”. Han må ikke slutte å jobbe hardt, sier manageren i dag.

- Fortsetter han å spille som nå, er jeg ikke bekymret. Han gjør alt annet jeg ber han om, så jeg kan egentlig ikke klage. Får han først ett mål, vil han gjøre flere, og da vil vi få se en mer avslappet og selvsikker spiller. Fortsetter vi å skape så mange sjanser som mot Portsmouth, vil han score. Spørsmålet er når, sier Rafa.

Crouch ønsker å ta flere straffespark
- Jeg plukket opp ballen, og hadde tro på at jeg skulle score. Men det var en god redning, og jeg er glad for at Bolo satte inn returen. Kanskje lagkameratene nå ikke vil la meg ta flere, men jeg vil alltid ha tro på at jeg kan score på straffespark, og jeg vil alltid ønske å ta dem, uttaler Crouch selv.

- Jeg har tatt en del straffespark før, og satt dem i det hjørnet hvor jeg satte ballen mot Portsmouth. Denne gangen ombestemte jeg meg i siste øyeblikk. Men jeg føler meg delaktig i en god seier, og det er det viktigste.

Varela suspendert - Dani skadet
Fernando Varela får ikke spille for Real Betis mot Liverpool på onsdag. Midtbanespilleren er suspendert.

Real Betis vil også måtte klare seg uten spissen Dani, etter at han pådro seg en ankelskade i lokalderbyet mot Sevilla i går kveld. En scan etter kampen bekreftet at angriperen må belage seg på opptil en måned på sidelinjen.

Betis-trener Lorenc Serra Ferrer har nå rettet fokus mot Liverpool-kampen etter 1-0 tapet mot Sevilla.

- Jeg tenker allerede på å vinne mot Liverpool i Champions League, uttalte han etter det smertelige tapet for byrivalen.

Ryktebørsen
Som vanlig florerer overgangsryktene i søndagsavisene. Italienske Gazzetta dello Sport hevder blant annet at Fiorentina nå er i ferd med å vinne kampen med Liverpool og Palermo om Spartak Moskvas serbiske forsvarer Nemanja Vidic.

Engelske søndagsaviser tror at Rafael Benitez vil prøve å hente Wigans offensive midtbanespiller Jimmy Bullard i januar. Everton og Middlesbrough skal også være interesserte i spilleren.

Tabloidene hevder også at Liverpool leder an i kampen om den unge franske angriperen Razak Boukari. 18-åringen fra Chateauroux skal visstnok være tilgjengelig for £1.4M i januar. Spissen, som er født i Togo, har gjort 6 mål på 26 kamper for sin klubb.

Britisk presse linker også Liverpool til Crystal Palace sin midtbanespiller Ben Watson.

Vi understreker at alt dette er rykter fra søndagsaviser, og således bør tas med en solid klype salt.

Reina vil at Dudek blir
Jose Reina siteres i dag på at han ønsker at Jerzy Dudek skal bli på Anfield. Spanjolen ønsker sterk konkurranse om plassen for å bli holdt på tå hev.

- Jeg ønsker at Jerzy blir her. Han er en god keeper, og Liverpool vil ha behov for en slik mann i troppen i løpet av en lang sesong. Med så mange kamper som skal spilles, er det viktig med et solid cover på keeperplassen, uttaler Reina.

- Jeg har lest at han muligens forsvinner, men jeg ønsker ærlig og oppriktig at han skal bli hos oss. Ingen klarer å være i toppform gjennom en hel sesong. Selv tar jeg ikke plassen min på laget for gitt. Jeg sa da jeg kom hit at jeg måtte kjempe for å gjøre plassen til min, og for å beholde den. Ingenting har forandret seg siden den gang. Jerzy gir meg tøff konkurranse.

- Jeg føler meg han, men jeg ville ikke klagd om jeg var i hans sko. Jeg har selv opplevd en slik situasjon i Barcelona.