Protest mot Liverpool

Slavia Praha har lagt inn protest mot at Liverpool vil bli seedet i 3.kvalifiseringsrunde, noe som betyr at tsjekkerne faller ned i den useedede puljen. Milito på TV2? CL-finalen i reprise.

Ikke alle er like glad for at Liverpool får lov til å forsvare Champions League-tittelen. Det engelske FA valgte å melde på nummer fire i Premier League istedenfor å ta med Champions League-vinneren, men UEFA ga likevel grønt lys til Liverpool, som nå må gjennom samtlige kvalifiseringsrunder. Slavia Praha liker UEFAs vedtak svært dårlig og har levert inn protest til UEFA. Kommer Liverpool til 2.kvalifiseringsrunde, så mister Slavia Praha seedingen i 3.kvalifseringsrunde. Tsjekkerne vil dermed få tøffere motstand og langt vanskeligere med å nå det lukrative gruppespillet. 3.kvalifseringsrunde trekkes som kjent før 2.kvalifiseringsrunde er ferdigspilt. Det er imidlertid tvilsomt om protesten tas til følge.

Milito på TV2?
Tyskland-Argentina i Confederations Cup sendes direkte på norsk TV2, SVT og TV2 Zulu kl.20.45. Ifølge tyske Kicker skal det være gode muligheter for å se Gabriel Milito (176 cm, 70 kg) i aksjon. Midtstopperen har foreløpig ikke spilt i turneringen, men nå når Argentina (og Tyskland) allerede er klar for semifinalen, så kan landslagstrener Pekerman velge å gi andre spillere sjansen. 24-åringen skal stå høyt på Rafael Benitez’ ønskeliste denne sommeren.

CL-finalen i reprise
Har du Viasat Sport 2 kan du gjenoppleve årets Champions League-finale. AC Milan-Liverpool vises i sin helhet i morgen fra kl.20.00 til 23.00.