PSV vurderte Warnock

Ifølge rapporter fra Nederland vurderte PSV Eindhoven å hente Stephen Warnock før de signerte Michael Ball. Warnock om kampen for å komme tilbake etter tre benbrudd.

Ball kom fra Glasgow Rangers før overgangsfristen gikk ut i går. Han løste dermed Guus Hiddinks venstreback-problem. Men det hevdes at de nederlandske mesterne vurderte Warnock som erstatning for Tottenhams Lee Young-pyo.

Warnock har kjempet seg tilbake etter tre benbrudd og har nettopp blitt uttatt i den engelske landslagstroppen. 23-åringen har fått mye tillit av Benitez i Liverpool, og en henvendelse fra PSV Eindhoven ville trolig derfor blitt avvist. Warnock fikk ingen tilbud, da Hiddink i ellevte time bestemte seg for å hente inn Ball.

Warnock innrømmer at han var nær ved å gi opp fotballen i en periode han var svært skadeforfulgt.

- Jeg har brukket benet tre ganger, og hadde vært ute i tre og et halvt år da jeg prøvde å bli bra. Jeg brakk både skinneleggen og leggbenet (samme type skade som Cissé, red. anm.) to ganger på samme plass. Andre gang brakk jeg det kun tre kamper etter at jeg hadde kommet tilbake.

- Det var tøft. Jeg husker at da det skjedde for andre gang, ønsket jeg å slutte umiddelbart. Jeg tenkte bare at jeg ikke kunne gå i gjennom åtte eller ni måneder med dette igjen, fordi det var en lidelse.

- Jeg tenkte ikke på hva jeg skulle gjøre hvis jeg hadde sluttet. Jeg bare tenkte at jeg ikke kunne gå igjennom det på nytt. Kirurgen var ikke sikker på at jeg ville restitueres fra bruddet, og han var heller ikke sikker på at han kunne gjøre en god nok jobb til at jeg kunne spille igjen.

- Men jeg var heldig, og med en gang folk fra Liverpool-akademiet kom for å snakke med meg, visste jeg at jeg måtte komme tilbake og gjøre et forsøk.

- Jeg er 100 % frisk nå. Jeg tenker heller ikke på det lenger. Det har vært en lang vei å gå, men det har vært vel verdt det.