Puh! På'n igjen ...

En måned etter mesterligatriumfen var det på’n igjen for Liverpools stjernegalleri, som var uten nye ansikter. Sidney Govou neppe aktuell.

Ingen nye spillere var å se da Liverpool i går gjennomførte sin første trening for sommeren - rekordtidlig.

 

Selv ikke Jose Reina viste seg i sola, selv om han er ventet å signere for Liverpool seinest den 6. juli, som er fristen for påmelding til mesterligakvalifiseringen.

Optimistisk Kewell
Harry Kewell (bildet), en spiller som tilbringer nesten like mye tid på behandlingsbenken som på treningsfeltet, var derimot på plass på Melwood.
– Nå skal jeg legge skadene bak meg, sa en optimistisk australier til Liverpool Echo.

Og den neste sesongen starter som den forrige sluttet: med Mesterliga-spill.

 

Riktignok representerer ikke førsterunde-kvalik mot Totalt Network Solutions de samme rammene som mesterligafinalen mot AC Milan. Men med rekordtidlig forsesong- og sesongstart skal det likevel bli spennende å se hvordan ting sparker i vei.

 

– Govou lite aktuell
Liverpool Daily Post skrev tidligere i dag at Lyons spiss Sidney Govou er aktuell for Liverpool.

Dette avviser Rick Parry nå langt på vei overfor Liverpool Echo.
– En slik overgang er veldig lite sannsynlig, sier Liverpools daglige leder, som ikke hadde noe nytt å si om Steven Gerrards situasjon.

Parry kommenterte derimot spekulasjonene om at Liverpool er interessert i Real Madrids Luis Figo, og det gjorde han ved å fastslå at portugiseren i så fall måtte droppe lønnskravene sine på 90 000 pund i uka.