Rafa: - Fortjent seier

Liverpools manager var fornøyd etter den tredje seieren på rad, og understreket at det var viktig at toppscorer Milan Baros fikk nettkjenning igjen. Ingen skadeproblemer for Steven Gerrard og John Arne Riise.

Rafael Benitez har lagt vekt på at det nå er viktig at Liverpool kan komme i gang med en skikkelig ”run” med gode resultater, slik at man for alvor kan ta opp jakten på Everton om 4.plassen i Premier League.  Etter seire mot Watford og Charlton var det derfor viktig at Fulham ble det tredje laget på rad fra London som ble beseiret.  På en ujevn dag spillemessig, mente uansett sjefen at man hadde vunnet fortjent.

 

- Vi har nå vunnet tre kamper på rad, noe som er viktig siden vi prøver å bli stabile.  Etter min oppfatning startet vi meget bra, og scoret et fantastisk første mål av Morientes.  Vi slapp så inn et mål, og vi ble nervøse.  I andre omgang kontrollerte vi kampen, hadde flere ideer, og spilte mer på flankene.  Det var viktig for Milan Baros å score, og han arbeider hardt.  Han ønsket å scoret, og det var godt både for han og oss at han lyktes.

 

Benitez sa etter kampen at Steven Gerrard og John Arne Riise hadde fått smeller, men at det ikke er noe problem med noen av dem og at de vil spille landskamper i midtuka.

 

Luis Garcia fikk sitt femte gule kort, og må stå over neste kamp mot Birmingham.