Rafa bekrefter snarlig Morientes avgjørelse

Benitez vil ha et endelig svar innen to dager angående Fernando Morientes. Sterkt lag mot Watford, hvor Milan Baros og Steven Gerrard er med i troppen. Sami Hyypiä er blitt syk.

Liverpools manager tror fortsatt på angrepskjøp

En optimistisk Rafael Benitez tror fortsatt at man kan sikre seg Fernando Morientes fra Real Madrid, men sier samtidig at man nå kun vil vente i maksimum to dager før man eventuelt ser seg om etter andre spillere:

 

- Vi vil vente å se i en eller to dager.  Hvis det ikke skjer noe innen den tid vil vi kjempe om en annen spiller.  Vårt beste kort er at spilleren ønsker å komme til Liverpool.  Jeg er en optimist og tror at Morientes blir en Liverpool spiller.

 

- Når jeg ønsker å kjøpe en spiller ser jeg først i England, og dersom spilleren er for dyr eller ikke er tilgjengelig vil jeg se i andre ligaer, og jeg har sett i Spania.

 

Rafael Benitez ville verken bekrefte eller avkrefte andre ryktemål som Nicolas Anelka og Andy Johnson, men sa kort:  - Anelka er en god spiller, og Johnson er også en god spiller.  Begge spillerne scorer mål og spiller bra.

 

Benitez var også veldig klar på at det aldri ville være aktuelt å bringe Steven Gerrard inn i noen avtale om Fernando Morientes.

 

Milan Baros med i troppen

På spørsmål om helsen til Milan Baros sa manageren at ”han er ok”.  Tsjekkeren er dermed med i troppen til morgendagens kamp mot Watford.  Det er også Steven Gerrard, ettersom Rafa ønsker å stille med et rutinert mannskap i semifinalen.  På dagens pressekonferanse sa spanjolen at det kunne være aktuelt å starte med spillere som Neil Mellor, Darren Potter, og Stephen Warnock.

 

Unggutter som David Raven, John Welsh, Zak Whitbread og Mark Smyth vil imidlertid ikke benyttet.  Mauricio Pellegrino er heller ikke aktuell p.g.a. sin fysiske form, selv om argentineren nå offisielt er spilleklar for Liverpool.  Sami Hyypiä er ute med influensa.

 

- Vi vil stille med et sterkt lag mot Watford.  Det er viktig å vinne alle kampene vi spiller, og dette er en semifinale på hjemmebane.  Siden kampen spilles på tirsdag vil også spillerne ha mulighet til å komme seg før lørdagens kamp.