Rafa: - Cisse ikke til salgs

Rafael Benitez roser Djibril Cissé for hans holdninger, og uttaler i dag at spissen ikke er til salgs. Stopperjakten fortsetter, og en Agger-avtale nærmer seg. Hutchison vil fortsette i Coventry.

Rafael Benitez er i dag knusende i sin kritikk av pressen som linker Djibril Cissé bort fra Anfield i januar. Han insisterer på at den råsterke franskmannen inngår i hans fremtidsplaner, og uttaler også at han er meget godt fornøyd med formen til spissen som nettet Liverpools tredjemål i byderbyet mot Everton på onsdag.

- Marseille ser ut til å prate i ett sett, men de prater ikke med oss, uttaler Liverpool-manageren om presseskriveriene som linker Cissé til den franske rivieraen.

- Det er ingenting nytt, og vi ønsker ikke å selge Djibril. Han er en viktig spiller for oss, som har vist den type holdninger som jeg liker hos spillere. Han er en god avslutter, og mot Everton visste jeg at hans fart ville gi oss muligheter, legger han til.

Stopperjakten fortsetter - Agger nærmer seg
Benitez nektet å kommentere ytterligere transferrykter under dagens pressekonferanse på Melwood, men da han ble spurt om mulighetene for å hente inn en ny midtstopper, svarte han som følger:
- Vi har fire-fem muligheter som vi vurderer når det gjelder å hente inn en ny stopper. Men å kjøpe spillere i januar er vanskeligere enn i august, men vi gjør vårt beste.

Serberen Nemanja Vidic ser ut til å ende opp i Manchester United. Old Trafford-klubben er villig til å bla opp £2.5M mer enn hva spillerens utkjøpsklausul hos Spartak Moskva lyder på. Liverpool Echo skriver at man på Melwood ikke gråter over spilt melk i så måte. Vidic skal ha falt nedover på ønskelisten så snart det ble klart for Rafa at han tok betenkningstid med å skrive under for Liverpool.

Echo skriver at Deportivo La Coruna-duoen Fabricio Coloccini og Cesar ligger godt an i løypa. Men det skal også være gjort progresjon i forsøket på å hente Daniel Agger fra Brøndby. Spilleren selv skal være frustrert over den høye prislappen som hans klubb har satt på hans hode. Benitez skal ha ment at prisen danskene forlangte var for høy, og Aggers agent skal også ha klusset til saken ytterligere. Det skal imidlertid være løpende kontakt mellom Liverpool og den danske klubben, og signaler vi har fått nå i ettermiddag tyder på at Daniel Agger godt kan bli den neste spilleren som ankommer Anfield.

- Vi hadde noen ideer i sommer, og vi tenker i de samme baner nå. Vi vurderer Coloccini og Cesar fra Deportivo, og vi nærmer oss. Vi må bare vente å se, uttaler Benitez til Echo.

- Det gjenstår minimum 24 kamper, og forhåpentligvis må vi spille 34 til. Vi trenger fortsatt flere spillere for en slik oppgave, og vi trenger en mer balansert spillertropp, avslutter manageren.

Hutch til Coventry på permanent basis?
Tidligere Liverpool-spiller Don Hutchison kan gjøre sin låneavtale fra Millwall til Coventry om til en permanent avtale i januar. Midtbanespilleren har vært en nøkkelspiller for Coventry den siste tiden, og har bidratt til lagets fremganger. Låneavtalen mellom Millwall og Coventry opphører ved nyttår, og Coventry-manager Micky Adams er ivrig etter å skrive permanent kontrakt med Hutchison etter at han gjorde sitt tredje mål for klubben mot Crewe på onsdag.

- Vi har sett hva han kan bidra med for oss de siste ukene, og bidragene har vært betydelige. Spør man Don anser han Millwall-karrieren som over, så når transfervinduet åpner håper vi å gjøre overgangen permanent.