Rafa en fornøyd mann

Rafael Benitez var fornøyd med sine tropper etter 3-1 i Sofia, og var spesielt glad for scoringene til Fernando Morientes. Barragan ble historisk. Ny landslagssjanse for Hamann.

Etter en overbevisende seier i Sofia i kveld, utfordrer nå Rafael Benitez sine spillere til å ta med seg den imponerende preseason-formen inn i ligaspillet. I kveld var det Fernando Morientes og Djibril Cisse som igjen sørget for at Liverpool nettet tre ganger. Med ligapremieren bare tre dager unna, var Benitez henrykt over å se spissene finne nettmaskene.

- Vi har gjort en god jobb i kveld, og 3-1 var et godt resultat. Vi spilte bra, var kompakte og brukte kantene godt. CSKA var et godt lag som angrep med stor hurtighet. De skapte noen problemer for oss til tider, men til syvende og sist gjorde vi en god jobb både i angrep og i forsvar, uttalte manageren umiddelbart etter kampslutt.

- Jeg er glad på Fernando Morientes sine vegner, fordi han trengte nettkjenningene. Nå ønsker vi å se han score i ligaen. Han er en kvalitetsspiller, og jeg er sikker på at vi får se han på sitt beste denne sesongen. Det er alltid godt å se at spissene dine scorer mål. Nå håper jeg de kan gjøre det samme i ligaen, og at de begynner allerede mot Middlesbrough, la han til.



Barragan inn i historiebøkene
Den 17 år gamle spanjolen Antonio Barragan ble den yngste utlending til å debutere for Liverpool, da han i en alder av bare 17 år kom innpå og spilte de siste 11 minuttene av kveldens kamp mot CSKA Sofia i Bulgaria. Den tidligere Sevilla-backen har vist meget lovende takter på trening på Melwood, og er nok en ung herremann vi får se mer til i Liverpools farger.

Hamann for Tyskland
Dietmar Hamann har blitt tatt ut i Jürgen Klinsmanns 19 mann sterke tropp til Tysklands neste vennskapskamp, mot Nederland. Kampen spilles i neste uke. Dermed ser det ut til at Liverpools midtbanespiller inngår i planene til den tyske landslagssjefen fram mot VM på hjemmebane neste sommer.