Rafa forsvarte spillerne

Etter en pinlig dårlig 2.omgang mot Crystal Palace, som endte med exit i Carling Cup, nektet manageren å skylde på spillerne. Han mente at de jobbet hardt, men greide ikke å ta vare på sjansene.

En innbitt og lite snakkesalig Rafael Benitez veide sine ord på gullvekt under intervjuet etter kampen mot Crystal Palace.  Til tross for at et Liverpool, som behøvde et godt resultat, ble slått ut av laget fra Championship etter en tafatt 2.omgang ville han ikke klandre sine spillere på lufa.

- Spillerne arbeidet hardt og de skapte sjanser, mente Benitez.  – Deres keeper var god, og de fikk inn det andre målet.  Vi hadde mulighetene men greide ikke å ta vare på dem.

Manageren ville ikke lure seg ut på om dette var godt nok for Liverpool eller ikke, tydelig oppsatt på å ikke legge ytterligere press på skuffede spillere:  - Vi kan ikke forandre på dette nå.  Vi må tenke på neste kamp mot West Ham.

Liverpool begynte med angrepsparet Peter Crouch og Fernando Morientes.  Ingen av dem har vist noe suksess i den røde trøya, og Crouch har ennå ikke scoret mål siden overgangen fra Southampton.  Presset på angriperne vil ikke bli mindre etter dette, spesielt for Crouch som gjorde en svak kamp.