Rafa frykter Baros

Rafael Benitez frykter Milan Baros mer enn noen annen på Villa Park i morgen. Nando skadet under målfeiring. Vil ikke gi mer enn £4M for Agger. Fire røde i Spania-troppen til play-off.

Rafael Benitez frykter spilleren han solgte i sommer, Milan Baros, mer enn noen annen før møtet med Aston Villa i morgen. Tsjekkeren får trolig en god mottakelse av de tilreisende Liverpool-supporterne, og manageren innrømmer da også at det ikke var med lett hjerte han solgte sin toppscorer. Baros ble solgt for å finansiere kjøp i andre posisjoner, og nå kommer han helt sikkert ikke til å gi ved dørene når Liverpool jakter sin første borteseier i ligaen for sesongen.

- Jeg tror Baros vil få en fin respons fra Liverpool-supporterne. Det er synd at jeg måtte selge han, for vi vet han er en god spiller som kan score mål, uttalte Benitez på dagens pressekonferanse.

- Jeg er ikke helt sikker på om han vil være skadefri til kampen, men han er uansett en god spiller for Aston Villa. Det vet vi. Men nå må vi fokusere på vårt eget lag, og hva vi kan være i stand til å gjøre. Vi har hatt en god uke, og vi vil prøve fortsette i samme stil.

Benitez er for øvrig av den formening at fjorårets 1-1 kamp på Villa Park er en av de beste kampene Liverpool har spilt under hans ledelse. Kun en tabbe av Chris Kirkland forhindret at alle poengene ble med hjem til Merseyside ved den anledningen.

- Vi reiste til Villa Park og spilte virkelig bra i første omgang i fjorårets kamp. Vi hadde tre-fire klare målsjanser, men endte opp med bare ett poeng. Vi fortjente mer, da førsteomgangen var vår beste omgang på bortebane i hele fjor. Jeg håper å få se noe lignende denne gangen også, men at vi da holder dette nivået i 90 minutter.

- Klarer vi det, kan vi vinne. Aston Villa er ikke så bra plassert akkurat nå, men i England er alle kamper vanskelige, og ting kan forandre seg veldig raskt. De fikk en dårlig start i oppgjøret mot Manchester City på mandag, men utover i andre omgang presset de på og kom tilbake i kampen ved hjelp av godt spill.



Morientes skadet da han feiret målet
Benitez avslører for øvrig at Fernando Morientes pådro seg kneskaden under feiringen av scoringen sin mot Anderlecht. Det er ventet at manageren ikke gjør store forandringene på akkurat det laget til morgendagens kamp.

- Morientes ble skadet da han feiret scoringen. Det er ikke noe stort problem. Han følte bare litt smerte.

Vil ikke gi mer enn £4M for Agger
Liverpool Echo skriver for øvrig i ettermiddag at de røde ikke er villige til å betale mer enn £4M for den danske midtstopperen Daniel Agger. Som vi nevnte tidligere i dag, er Brøndby-spilleren høyaktuell for en overgang til Anfield i januar.

Kvartett for Spania
Pepe Reina, Xabi Alonso, Luis Garcia og Fernando Morientes er alle inkludert i Spanias 22 mann sterke tropp til VM-playoff mot Slovakia 12. og 16.noevember.

Troppen i sin helhet:
Keepere: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool)
Forsvarere: Carles Puyol (Barcelona), Carlos Marchena (Valencia), Sergio Ramos (Real Madrid), Pablo Ibanez (Atletico Madrid), Juanito (Real Betis), Michel Salgado (Real Madrid), Asier del Horno (Chelsea)
Midtbanespillere: Xavi (Barcelona), Xabi Alonso (Liverpool), Antonio Lopez (Atletico Madrid), Luis Garcia (Liverpool), Vicente (Valencia), David Albelda (Valencia), Alberto Rivera (Real Betis), Ruben Baraja (Valencia).
Angripere: Raul (Real Madrid), Fernando Torres (Atletico Madrid), David Villa (Valencia), Jose Antonio Reyes (Arsenal), Fernando Morientes (Liverpool).