Rafa: - Gerrard blir i Liverpool

Manager Rafael Benitez uttaler i dag til den spanske avisen Diario AS at han er sikker på at Steven Gerrard blir i Liverpool. - Vi ønsker at han skal bli den mestvinnende kapteinen i klubbens historie, proklamerer Rafa.

Rafael Benitez uttaler til den spanske avisen Diario AS i dag at han er sikker på at Steven Gerrard blir i Liverpool.  Dette etter at samme avis i går hevdet at Real Madrid ville strekke seg langt for å sikre seg de rødes store stjerne.

 

- Vi planlegger et spesielt vektløftings-treningsprogram for Gerrards skuldre, fordi vi ønsker at han skal løfte en mengde troféer for Liverpool i årene som kommer, sier Rafa.

 

Det er med andre ord tydelig at Benitez fortsatt har humoren i behold når han svarer på tiltale.

 

- Jeg ønsker ikke å selge Gerrard, fordi vi skal bygge et stort lag rundt han, og fordi vi ønsker at han skal være den kapteinen som vinner flest troféer i Liverpools historie. Jeg vet han ser på denne saken på samme måte, fordi vi har allerede snakket sammen om dette. Gerrard er en helt vital spiller for oss, og det er derfor vi ikke en gang har tenkt tanken på å selge han, slår Rafa fast.

 

Benitez avslører til den spanske avisen at det var han som overtalte Gerrard til å bli på Anfield i fjor – da ryktene om en overgang til Chelsea svirret som sterkest.

 

- Han hadde noen meget gode tilbud å ta stilling til i fjor, men jeg ønsket at han ble i Liverpool, og han ble da også hos oss. For den avgjørelsen ble han nå honorert ved å vinne mesterligaen med oss, og vi ønsker nå å fortsette i samme gate, avslutter Benitez.