Rafa gir Real deadline

Morientes må være klar innen en uke dersom ikke Liverpool gjør sin handling i januar et annet sted enn i Madrid. Seks unggutter med i kveld, etter at Sami Hyypiä og Luis Garcia også hviles. Burnley tror fortsatt på kamp i regnværet.

Fernando må være klar til United

I dagens Liverpool Echo skriver den lokale eksperten Chris Bascombe at Rafael Benitez og LFC nå har gjort det klart overfor Real Madrid at en overgang for Fernando Morientes må sluttføres innen utgangen av neste uke dersom man ikke skal se seg om etter andre alternativer.  Liverpool skal ha et tilbud på £5M liggende på bordet, og spilleren selv skal ha uttrykt ønske om at Anfield er hans ønske om kommende arbeidsplass.  Ifølge Echo har man tidligere vært nære ved å bli enige, men at man ikke får helt bestemt seg i Madrid om man ønsker å godta det tilbudet som Liverpool ikke er villig til å høyne.

Nicolas Anelka ventes å stå øverst på den alternative handlelisten som ligger i skuffen til vår spanske sjef.

 

Carra leder et ungt lag

Rafael Benitez bekrefter i dag at følgende unggutter vil få spilletid på Turf Moor i kveld:  David Raven(bildet), Zak Whitbread, Darren Potter, Mark Smyth, John Welsh og Neil Mellor.  Sami Hyypiä og Luis Garcia vil bli hvilt, i likhet med tidligere nevnte Steven Gerrard og Steve Finnan, samt at Milan Baros altså ikke vil bli risikert etter sin skade.  Rafa antyder at Jamie Carragher vil lede laget som kaptein.  Manageren sier at det kan være aktuelt å bruke ytterligere et ”nytt” mannskap mot Watford til tirsdag, avhengig av hvor mye kampen mot Burnley vil sitte i bena til ungguttene.

 

Banen spilleklar – foreløpig

Burnley-Liverpool vil ha avspark kl 20.45 i kveld, det er fortsatt meldingen fra Lancashire.  Banen er for øyeblikket spilleklar, og man vil ta vekk plastdekket som nå dekker gress, jord og sand kl 18.00.  Det som kan bli et problem er at det er meldt kraftig regn også i kveld, noe som kan gjøre at en matte som ikke helt har fått tørket opp etter mye nedbør de siste dagene fort kan bli utsatt for overvann.

Kampen vises direkte på TV3, Viasat Sport1 og Sky Sport1.  Vi vil som vanlig følge hvert spark her på liverpool.no, og legge inn hurtige rapporter og spillervurdering.  Alt det viktige kan du også få tilsendt din mobil ved å benytte vår SMS-tjeneste.