Rafa gjentar transfermål

Rafael Benitez sier igjen at ny midtstopper og høyreving er prioritet, og ikke en angriper. ”CSKA vil gi vanskeligere motstand.” Bekreftet: Carl Medjani til Metz. Flere landslagstropper.

Benitez demper Owen spekulasjoner
På dagens pressekonferanse var manager Rafael Benitez igjen klokkeklar på hvilken spillertyper man ønsker å handle inn før transfervinduet lukkes.  – Vi ser på midtstoppere og høyrevinger, understreket igjen spanjolen.  Vi er på utkikk etter en midtstopper, ikke en angriper. 

Deler av pressen har linket tilgjengelige Michael Owen til Anfield, men i hvert fall foreløpig er det lite som tyder på at Owen kommer tilbake til LFC, men Rafa ikke utelukket at Milan Baros ville spille mot CSKA Sofia:  - For øyeblikket er han vår spiller.  Vi har hatt noen tilbud, men det har ikke vært gode nok.  Vi har pr.i dag seks angripere og ønsker å styrke andre deler av laget.

Manageren antydet likevel at Fernando Morientes ville spille fra start i Sofia:  - Han føler seg bra og er helt frisk, etter tidligere å ha hatt noen problemer med magen.  Han trener bra nå og jeg tror han vil få en god sesong.  Hva han behøver er bedre service.  Vi behøver flere vinger som kan slå innlegg og gi ham bedre service.


Hurtig motstander
Benitez ser nå fram mot den vanskeligste testen i kvalifiseringen til gruppespillet i Champions League, når man møter CSKA Sofia på onsdag:  - Dette er et bedre lag enn de vi tidligere har møtt under kvalifiseringen.  De spiller en hurtig fotball og er kompakte i forsvar.  Jeg har sett to videoer og fått to rapporter om det.


Carl Medjani på utlån til Metz
Liverpool har bekreftet det FC Metz tidligere har nevnt på sin hjemmeside, nemlig at den 20-årige forsvareren skal spille for den franske klubben på utlån i sesongen 2005/06.


Finnan på Irland
Steve Finnan er tatt med i Irlands seniortropp som møter Italia til vennskapskamp i Dublin onsdag 17.august.

Liverpools Michael Nardiello er tatt ut på England U17, som skal spille en turnering mot Portugal, USA og Italia i månedskiftet august/september.