Rafa gjør det klart hvem som er sjefen

Det var en tydelig misfornøyd Djibril Cissé som ble byttet ut med Manchester City i helgen. Foran møtet med Sunderland slår Benitez fast at slikt må franskmannen finne seg i. Rafa avskriver heller ikke Le Tallec.

Rafael Benitez har kommet med en liten advarsel til sine spillere i forkant av kampen mot Sunderland, der han klart og tydelig sier fra om hvem som er sjefen på Anfield. Det er Djibril Cissés reaksjon på å bli byttet ut mot Manchester City som har fått Rafa til å ta såpass sterke virkemidler i bruk.

- Jeg forstår at en spiller blir skuffet når jeg tar han av banen. Men jeg prøver kun å gjøre det jeg mener er det beste for laget. Harry Kewell kom inn, og spilte bra. Dersom du bestemmer deg for å bruke en annen spillertype, er det bare fordi du føler at laget vil tjene på det. Alle må forstå det, uttaler Benitez i dag.

- Jeg har forklart Djibril hvorfor jeg måtte gjøre denne forandringen, og han forstår det. Han har trent bra, og jeg har ingen problemer med han. Jeg må ta slike avgjørelser, fordi jeg er manageren. Jeg bestemmer hvilke spillere jeg anser som de beste å bruke til enhver tid, og noen ganger må man forandre på ting underveis i en kamp. Uansett er det jeg som styrer dette, legger han til.



Avskriver ikke Le Tallec
Benitez benytter også anledningen i forbindelse med kampen mot Sunderland, til å avfeie påstander fra utlånte Anthony Le Tallec om at han fikk få muligheter til å vise seg frem under Benitez på Anfield.

- Jeg bestemte meg for å hente Le Tallec tilbake fra låneoppholdet med St.Etienne i Frankrike, hvor han ikke fikk spille, for så å la han få spille i Champions League. Han har blitt gitt sjanser, men det er ikke lett å få spille i alle kamper for Liverpool. Jeg har ingen problemer med Le Tallec, og han gjør fremskritt i Sunderland. Det var også tanken bak låneavtalen, at han skulle få spille mange kamper.

- Han er fortsatt en mulighet jeg har i tankene. Jeg så han i spill for Frankrike U-21 mot England nylig, og han gjorde en virkelig god kamp. Men vi har bedre reserver nå, og en større stall.