Rafa glad for å ha satt rekord

Rafael Benitez mente at hans lag har gjort seg fortjent til en plass i Liverpools historiebøker, etter at man i dag slettet klubbrekorden for antall kamper uten baklengsmål. Men han tror det blir tøffere i finalen.

Liverpool benyttet sitt første møte med et lag fra Costa Rica til å sette klubbrekord i antall kamper på rad uten baklengsmål. Man har nå holdt nullen i de siste 11 kampene, og det er faktisk hele 1014 minutter siden sist man slapp inn mål. Rafael Benitez var da også en stolt mann etter kampslutt i Yokohama. Stolt over klubbrekorden på 11 kamper uten baklengs, og stolt over å ha nådd finalen i klubb-VM etter en overbevisende 3-0 seier mot Deportivo Saprissa.

Det fryder riktig Benitez og hans mannskap å ha slått rekorden til Kenny Dalglish sitt storlag fra 1987-88 sesongen, og manageren mener at hans spillere virkelig har gjort seg fortjent til denne historiske bragden.- Jeg synes det er en meget god prestasjon. Jose Reina gjorde noen viktige redninger i dag, og hele laget jobbet hardt for hverandre. Spillerne fortjener sin plass i klubbens historiebøker etter dette, og jeg er stolt over laget mitt, slår spanjolen fast.

Benitez føler imidlertid at laget hans må spille enda bedre, og samtidig gire opp tempoet ett hakk, når man møter brasilianske Sao Paulo i turneringens finale på søndag.- Jeg er fornøyd med resultatet, men vi vet vi må spille mye bedre i søndagens finale. Vi gjorde noen endringer etter pause, og fikk utnyttet troppen. Sao Paulo er et godt lag, og vil må spille opp mot vårt beste på søndag.

- Jeg er glad for at Peter Crouch gjorde to nye mål, og jeg vil alltid snakke positivt om han. Han skaper sjanser for andre, i tillegg til å score mål, og han er en spiller som gir oss mye som andre spillere ikke kan, avsluttet Benitez etter å ha sett sine røde underholde knappe 44 000 tilskuere. Et par tusen av disse var tilreisende røde fra Merseyside.