Rafa: - God start for oss

Rafael Benitez var fornøyd etter seier i Spania, hvor han mente at hans lag dominerte før pause mens Betis kontrollerte 2.omgang. Manageren hvilte spillere bevisst før søndagens kamp mot Manchester U.

En glad Rafa konkluderte med at hans mannskap hadde fått en god start i gruppe G i Champions League, etter en vanskelig kamp i Sevilla mot Real Betis.  Benitez innrømmet også at han hvilte spillere som kan bli benyttet i det prestisjefylte oppgjøret mot Manchester United på Anfield til søndag.

- Jeg synes vi gjorde i god jobb i kveld, og at det var en bra prestasjon å vinne kampen.

- Betis er et godt lag og vi visste at det ville bli vanskelig.  Vi hadde en klar oppfatning av hva vi ønsket å gjøre og vi gjorde det bra, spesielt i 1.omgang.  Vi kontrollerte kampen før pause og scoret to fine mål.  Etter hvilen hadde vi flere problemer fordi Betis scoret for tidlig.  Jeg vil si at vi dominerte første omgang, mens de kontrollerte den andre.  I fotball må du imidlertid score flere mål enn motstanderen for å vinne kamper, og vi greide å score et mer enn hva de gjorde.

- Vi hadde noen slitne spillere slik at jeg bestemte meg for å gjøre noen forandringer på laget.  Vi har en stor tropp, slik at jeg kan sette inn ulike spillere hvis jeg mener det er nødvendig.

- Vi har en ny stor kamp i Premier League til helgen og noen av de spillerne som begynte på benken i dag kan være aktuelle for den kampen.

Trolig tenker Rafa på å bruke et mer ”engelsk” lag mot United, og at folk som Steve Finnan, Stephen Warnock, og Steven Gerrard kan komme inn.  Kanskje også Dietmar Hamann og John Arne Riise, samt Djibril Cissé på topp.