Rafa hardt ut mot Kewell

Rafael Benitez setter spørsmålstegn ved at Harry Kewell ikke vil spille. Ungt reservelag tapte knepent for rutinert Bolton.

Benitez gir opp Harry?

Harry Kewell er ikke med til Leverkusen etter at australieren selv har sagt at han ikke er spilleklar.  En uvanlig åpenhjertig Rafael Benitez setter spørsmålstegn ved at spilleren ikke vil være med i en slik viktig kamp, og antyder at hans tålmodighet angående Liverpools nr. 7 begynner å bli tynnslitt.

 

- Jeg tror han er skadet.  Vi trodde for tre dager siden at han var frisk, men han sier at han føler noe og kan ikke spille.  Vi snakker med legen for å finne en løsning, men problemet med ham er forskjellig fra uke til uke.  Det er enten ankelen eller lysken, men en dag er han fin og den neste dagen det motsatte.

 

- Jeg vet ikke, men kanskje burde han ha mer selvtillit på egne vegne.  Jeg har sagt til ham at dersom han kan gi 80% vil han være svært viktig for oss (mot Leverkusen), siden vi ikke har noen andre angripere i Champions League.  Han sier imidlertid at han ikke er spilleklar, og at han har et problem.  Vi må derfor se etter en annen løsning.

 

- Jeg har snakket i store ord om Harry hele sesongen, og sagt hvor viktig han er for oss.  Han er imidlertid aldri hundre prosent spilleklar, men hvis vi må vente hele tiden på å kunne få se ham på sitt beste må vi kanskje finne en løsning på dette.  Jeg ville gjerne ha benyttet ham i Champions League, men vi kan ikke vente i det uendelige og forandre tanker og ideer p.g.a. ham.  Det forstyrrer våre forberedelser.

 

 

Tap igjen for reservene

Liverpools reservelag har ikke hatt noen god sesong, men etter alle solemerker kjempet et ungt lag bra mot en langt mer rutinert motstander i går.  Bolton hadde en rekke seniorspillere i aksjon, men måtte vente helt til fire minutter før slutt før  Vaz Te utnyttet en feil av Jon Otsemobor til å kunne sette inn den avgjørende 2-1 seieren.  Innbytter Paul Barratt hadde tidligere i omgangen utlignet vertenes ledermål rett etter pause.  Ifølge Liverpools egen hjemmeside var David Mannix lagets beste, tett fulgt av juniorspilleren Danny Guthrie.

 

Liverpools lag:  Paul Harrison; Jon Otsemobor, James Smith, Danny O’Donnell, Zak Whitbread; Ryan Wilkie, Danny Guthrie, David Mannix, Phil Townley; Richie Partridge (Paul Barratt 27), Karl Noon (Adam Hammill 77).  Reserver:  Patrice Luzi, Danny Smith, Adam Hitchen.

 

Boltons lag:  Poole, Barness, Cesar (Powell 77), Jaidi (Talbot 60), Laville, Campo (Whitehead 60), O’Brien, Fadiga, Buval, Vaz te, Pedersen.