Rafa henter ny unggutt

Ifølge BBC er Liverpool og Lincoln enige om en avtale som kan bringe forsvarstalentet Jack Hobbs til Anfield. Mer om Hobbs.

Hoobs blir 17 år 18.august og har en ligakamp som innbytter for Lincoln.  BBC skriver at samtaler med Arsenal brøt sammen da Londonerne ikke var villig til å ta med en klausul ved et eventuelt videresalg.

 

Direktør i Lincoln, Keith Rowe, uttaler seg i sakens anledning:  - Arsenal begynte å flytte målstengene og ønsket en eller to ting tatt ut av den kontrakten som vi var muntlige enige om.  Liverpool viste sin interesse for ti dager siden og har oppført seg glimrende.

 

- Jack vil være en uke i Liverpool fra mandag av sammen med akademi trener Frank McParland, og vi forventer at overgangen sluttføres ved slutten av neste uke.

 

- Hans agent, Charles Collymore, har gjort en utmerket jobb i å forhandle en avtale med Rick Parry og vi er glade over hvor fort vi ble enige med Liverpool.

 

- Jeg er ikke beredt til å si noe om overgangsummen, men det er betydelig mer enn hva som ble avtalt med Arsenal.  I tillegg inkluderer det en klausul ved videresalg som vi ikke fikk med Arsenal.

 

Summen som Arsenal skal ha vært villig til å betales nevnes å være £100.000.  Lincolns manager Keith Alexander, mener at Anfield er det riktige valget for Hobbs:  - Arsenal var ikke villige til en klausul om videresalg, slik at det ser ut til at Jack går til Liverpool.  Jeg tror ikke han kunne ikke ha gått til en bedre klubb.  Han har vært hos oss siden han var ni og jeg tror han har det talentet som skal til for å nå helt til topps.  Liverpool vil ta vare på ham, og de kan tilby han noen av de beste fasilitetene som finnes.  Det vil bli en fin overgang for ham hvis det går slik vi håper.

 

Hobbs var halvveis inn i en toårig lærlingkontrakt hos Lincoln.  Han fikk noen få minutter som innbytter mot Bristol City i januar, og ble med sine 16 år og 144 dager tidenes yngste ligaspiller for Lincoln.