Rafa holder kortene tett til brystet

Rafael Benitez vil ikke avsløre sitt lag før han er nødt til det i forkant av dagens kamp mot Blackburn. Riise tror på seier. Wigan påstår de var nær ved å sikre seg Owen.

På gårsdagens pressekonferanse på Melwood fikk Rafael Benitez spørsmål om Djibril Cissé kommer til å starte kampen mot Blackburn i dag. Det besvarte han på følgende måte:

- Cissé kan slippe til. Han kan bli brukt både som ving og spiss. Det er en avgjørelse jeg vil ta, men jeg er ikke en manager som avslører laget mitt til pressen dagen før kampen. Jeg er heller ikke en manager som bruker det samme systemet  hver uke, og ikke er villig til å forandre på ting.

- Jeg prøver alltid å finne ut hvilket system som er best å bruke ut i fra de spillerne jeg har tilgjengelig. Vi har bevist flere ganger denne sesongen at vi er i stand til å forandre på taktikken og formasjonene fra uke til uke, og vi har hatt suksess med det, spesielt i Europa.

- Vi kan komme til å spille med en spiss, og vi kan komme til å spille med to spisser. Eller med tre på midtbanen. Vi gjør det vi mener vi må. Vi streber etter å finne de rette spillerne for det rette systemet. Det er mitt ansvar å få det beste ut av hva vi har tilgjengelig. Dersom jeg mener at 4-4-2 er det beste systemet med de spillerne jeg har tilgjengelig, vil jeg bruke det. Dersom jeg mener det er best å spille med en spiss, gjør jeg det. Du kan ikke bestemme deg for system, og så bestemme deg for spillere. Du må finne et system som utnytter styrkene til spillerne du har, uttalte Benitez.

Riise tror på seier
John Arne Riise er selvsikker foran dagens møte med Blackburn. Han tror dette er en ypperlig mulighet til å få orden på tingenes tilstand på Anfield, etter bare syv poeng på de første seks kampene.

- På hjemmebane skal vi vinne. Vi er virkelig ivrige etter å begynne å vinne igjen. Spesielt etter det skuffende tapet for Chelsea. Vi har spilt for mye uavgjort, og jeg føler faktisk vi kunne ha vunnet samtlige av de kampene. Nå må vi slå Blackburn, uttaler Riise før matchen.

Wigan ville også ha Owen
Wigan-manager Paul Jewell hevder i dag at hans klubb var nær ved å kjøpe Michael Owen før han gikk til Newcastle. Han benekter at klubbens interesse i stjernespissen var et publisitetsstunt.

- Vi gjorde alt i det stille, men det kom ut til slutt. Det viser at vi har ambisjoner i Wigan. Men jeg vet at Michael egentlig ønsket å gå til Liverpool. Vi var villige til å betale £11M for han før Newcastle kom på banen. Vi tilbød til og med Michael en mulighet til å få forlate klubben i januar for samme sum, dersom en større klubb ønsket hans tjenester, påstår Jewell.