Rafa ikke i markedet for en spiss

Rafael Benitez avkrefter i ettermiddag at han vil hente inn en ny spiss, selv om Milan Baros nå ser ut til å forlate klubben. Spanjolen tror også Chelsea og Mourinho nå frykter de røde.

Rafael Benitez distanserer seg i dag fra ryktene om at han vil hente inn en ny spiss om Milan Baros forsvinner fra Anfield. Dermed blir det trolig ingen retur for Michael Owen, og de seneste ryktene om Dirk Kuyt skulle også dermed i beste fall være premature. Rafa slår i alle fall fast overfor liverpoolfc.tv nå i ettermiddag at Michael Owen ikke står øverst på hans ønskeliste.

- Vi har mange spisser i troppen, og disse er jeg fornøyd med. For meg er det nå viktigst å finne noen som kan avlaste Sami Hyypiä og Jamie Carragher. Jeg er på utkikk etter en midtstopper, ikke en midtspiss, slår han fast. Rene ord for pengene med andre ord.

Rafa: - Mourinho må være redd
Benitez har også benyttet dagen til å kommentere Jose Mourinhos seneste angrep på Liverpool og Steven Gerrard, og mener det er et signal om at Chelsea-manageren er bekymret for hva Liverpool kan finne på denne sesongen når portugiseren går ut i pressen på denne måten.

Mourinho påpekte som kjent at Gerrard kom til angre på at han ikke forlot Anfield, og satte kursen mot Stamford Bridge, når han hadde sjansen nå i sommer. Benitez kontrer nå dette med at Gerrard vil spille på et Liverpool-lag som er mer enn kapable til å vinne flere trofeer i løpet av de nærmeste årene.

- Jeg liker at Jose snakker om oss, fordi det betyr at han mener at vi gjør det bra. Han må frykte oss, og jeg tror også vi vil gjøre det bra den kommende sesongen. Steven Gerrard vil vinne mange trofeer med oss, og forhåpentligvis starter han med det allerede i år, sier Benitez i sin respons.

Baros-sagaen snart over
Milan Baros sin agent, Pavel Paska, sier nå til Sky Sports at han tror hans klient vil skrive under for en ny klubb innen kort tid. Men Paska er fortsatt usikker på hvilken klubb tsjekkeren vil ende opp i.

- Jeg tror ikke Schalke er Milans eneste mulighet. Liverpool vil ha siste ord, men jeg tror Milans overgang vil være i boks ganske snart. Vi har imidlertid ikke kommet til enighet med Schalke om noe som helst, slik som deres trener Rangnick feilaktig påstår. Han liker trolig Milan som spiller, men det er klubbens eiere som eventuelt vil få gjennomført denne handelen, siteres Paska. Schalkes påstander om at en låneavtale med Liverpool allerede er avtalt, synes i så fall ikke å holde vann.

Paska avslører nemlig også at to lag nå har vist seg i stand til å matche Liverpools verdsetting av spilleren, og at en låneavtale ikke kommer på tale. I følge Sky Sports skal Schalke være den ene av disse klubbene. Andre klubber som har vist interesse for Baros er Aston Villa, West Ham, Deportivo La Coruna og Monaco.