Rafa: - Jeg blir på Anfield

Til tross for stadig nye rykter fra Spania om et comeback for Rafa Benitez i La Liga, tilbakeviser Liverpools manager i dag dette på det sterkeste. Han er 100 % knyttet til klubben og ønsker å vinne trofeer neste sesong.

Ingen har vel lagt så altfor mye vekt på spekulasjonene i spanske medier den siste tiden. Når Real Madrid går på en sprekk, slik formutviklingen har vært i ligaen den siste tiden, vil normalt hodene rulle og en ny manager ansettes. Ut av dette oppstår det alltid mange spekulasjoner. Når Benitez nå knyttes til hans tidligere arbeidsgiver i den spanske hovedstaten kan det knapt kalles en sensasjon.

 

Manageren, som vant ligaen to ganger på tre sesonger i Valencia før han ble hentet til Anfield, benyttet likevel dagens pressekonferanse til å understreke at han har kommet til Merseyside med et langsiktig mål. Til Official Site uttaler han følgende:

 

- Jeg ønsker å gjøre det helt klart for supporterne at jeg ikke planlegger å forlate denne jobben. Jeg trives i Liverpool, har en langtidskontrakt og ønsker å vinne trofeer for klubben. Derfor ønsker jeg å takke fansen, styret og alle med tilknytning til klubben som har bidratt til at jeg føler meg så velkommen her.

 

Han forsetter: - Jeg vet at det må forandringer til for at vi skal lykkes. Vi må forbedres oss betraktelig. Det er en utfordring for både meg og spillerne – og det er derfor vi er her. Jeg er veldig stolt og takknemmelig over å kunne lede Liverpool F.C. Min plan er å vinne trofeer neste sesong og i de neste årene, avslutter spanjolen.