Rafa månedens manager

Rafael Benitez er blitt kåret til månedens manager for november. Xabi Alonso spilleklar mot Middlesbrough, mens Dietmar Hamann må gjennom en test.

Før første gang i sin karriere er Rafael Benitez blitt kåret til månedens manager  i Premier League.  Fem seire og en uavgjort i liga og cup må ha gjort valget lett for juryen i november.

Rafa ønsker ikke å prate så mye om Liverpools sterke statistikk de siste ukene, men erkjenner at han er stolt over kamprekken de siste ukene, hvor man ikke har sluppet inn mål på over ni kamper:  - Du kan ikke tenke for mye på statistikk siden hovedmålet er å vinne neste kamp, ikke å holde buret rent.  Samtidig må en erkjenne at jo bedre statistikk du har jo bedre er du.  I en klubb som Liverpool, en stor klubb med mange trofeer, vet du også at dersom du utligner eller forbedrer tidligere statistikk så må du også spille bra.

- Det vil ikke være det samme som i en liten klubb uten suksess.  Hva vi kan oppnå er veldig vanskelig, slik at vi må være stolte dersom vi greier det.

Månedens spiller er foreløpig ikke offentliggjort, men flere røde må ligge godt an også i den kåringen.

Xabi Alonso er tilbake i troppen mot Middlesbrough, etter at spanjolen ble hvilt mot Chelsea delvis på grunn av kjenning med en liten skade.  Dietmar Hamann vil i dag ha en test for å se om han er tilgjengelig etter den stygge stemplingen av Mikalen Essien på Stamford Bridge.