Rafa om pubturen

Rafael Benitez forteller om kvelden da han møtte fansen på pub i Leverkusen. – Det er ikke bare penger som teller, sier Rick Parry. TV3 fornøyd med seertall fra Champions League.

Legendarisk møte med supporterne

På Merseyside snakker man enda om gangen da Bill Shankly kom inn på et stående The Kop for å overvære en hjemme, etter at den legendariske hadde gitt seg som manager for Liverpool.  På tirsdag havnet Rafael Benitez på en pub full av røde supportere i Leverkusen, og om det kanskje ikke helt kommer opp mot Shanks vil det være et møte som kommer til å leve på folkemunnet lenge.  Sammen med Pako Ayesteran og Alex Miller prøvde Rafa å finne et sted hvor han kunne se 2.omgang av Chelsea mot Barcelona.

 

- Det var fantastisk.  Vi gikk for å se andre omgang av kampen til Chelsea, men vi fikk bare sett våre egne supportere, kunne Benitez fortelle Liverpools webside.

 

- Atmosfæren var fantastisk og vi kunne virkelig føle det.  Vanligvis kan vi bare høre dem på tribunene slik at det var utrolig å møte dem slik på nært hold.  Jeg forventet ikke at det var så mange fans fra Liverpool i Tyskland.

 

- Vi prøvde å lure oss inn uten at noen skulle merke det, men i det neste øyeblikket tok hele plassen av og alle sang ”Rafa-Rafa-Benitez”.  Jeg ble der i om lag 50 minutter, men det var umulig for meg å få sett noe av kampen etter dette.  Alle supporterne flokket seg rundt meg, de sang, tok meg i hånden, og tok bilder med sine mobiltelefoner.  Jeg sa at de skulle glemme meg og se på kampen, men det var umulig.

 

- Syngingen fortsatte hele tiden mens jeg var der.  Det var glimrende.  Fansen i denne klubben er helt forskjellig fra hva som er i Spania.  Å få oppleve det slik på denne puben var bare utrulig.

 

 

Parry berømmer Benitez

Liverpool er gått til kvartfinalen i Champions League, samtidig som de kjemper hardt for å bli blant de fire beste i ligaen slik at man kan komme med i turneringen også neste sesong.  Det vil bety mye, ikke minst det økonomiske som en deltakelse i det fine selskap betyr.  Daglig leder Rick Parry avviser imidlertid at ledelsen i Liverpool kun teller pund og cent:  - Det å kvalifisere seg dreier seg ikke bare om penger.  I første rekke handler det om å gå videre og å vinne trofeer.  Det er hva Liverpool FC dreier seg om: å vinne.  Vi tenker ikke på alt i forhold til penger, vi tenker på alt i forhold til suksess.  Det er snakk om ære.

 

Parry har også gjentatt rosende ord om manager Rafael Benitez, og understreker at man er veldig fornøyd med klubbens spanske manager:  - Jeg synes Rafa har gjort det fantastisk bra, og vi har alle blitt veldig imponert.  Han har demonstrert alle de kvalitetene vi trodde han ville ha.  Han har hatt en del flere skader enn hva han ville ha forventet, men det jeg liker med Rafa er at han fokuserer på ting han kan gjøre noe med og bryr seg ikke om det han ikke kan forandre på.  Han er tøff, han er utholdende, han er ung, og han jobber veldig, veldig hardt.

 

 

Ti prosent så Liverpool

Sportssjef i TV3, Stian Aune Kleppo, sier til bladet Kampanje at han er fornøyd med seertallene fra 1/8 finalene i Champions League.  Milan v Man.Utd på tirsdag ble sett av 154.000 seere og med en markedsandel på ti prosent, mens Bayer Leverkusen v Liverpool ble bivånet av 153.000 og med en andel av tv-seerne på 10,1 prosent.  Kveldskampene med Chelsea v Barcelona og Juventus v Real Madrid hadde seertall på 118.000 og 62.000.  – Vi er meget godt fornøyd og særlig med Jan Åge Fjørtofts inntreden i studio.  Han gjør en meget god jobb og vi er også fornøyd med tallene, uttaler Kleppo.