Rafa renser luften vedrørende Gerrard

Benitez klargjorde vedrørende situasjonen til Gerrard og dagens presseoppslag. Rafa savner Carragher i kåring. Ros fra italiensk politi. Chelsea-billetter legges ut mandag.

Etter at Chief Executive Rick Parry i dagens aviser ble møtt med overskrifter som ”We don’t need you Gerro!” etter å ha uttalt at ”ingen er større enn Liverpool”, samt ”Steven spilte ikke med oss i Italia og vi beviste at vi likevel kan prestere”, var det en bestemt Benitez som i dag korrigerte disse oppslagene.

 

- Steven Gerrard ønsker å vinne trofeer. Det gjør også jeg. Jeg er ikke her for å lære engelsk, jeg er her for å vinne mesterskap. Han (les: Gerrard) sier klubben og laget må forbedre seg, og det har vi gjort. Jeg tror han ønsker å forbedre seg sammen med oss. Manageren legger til at han var overrasket over hvordan enkelte aviser hadde vridd på uttalene til Parry. – Jeg tror Rick forsøkte å si at vi har bredde i stallen og mange gode spillere – inkludert Steven. Alle vet hvor gode vi er med Gerrard på laget, men vi har også vist at vi kan vinne vanskelige kamper uten ham.

 

Rafa: - Carra mangler

Benitez er overrasket over at Jamie Carragher ikke er blant de nominerte til PFAs kåring av Årets Spiller. Midtstopper leverte en ny prikkfri kamp på Stadion Delle Alpi onsdag kveld og har etter manges mening vært vår gjevneste spiller denne sesongen. – Jamie har hatt en fantastisk sesong – han mangler bare litt mer teft foran mål. Det jobber vi med å forbedre. Jeg er likevel overrasket over at han ikke er blant de nominerte etter å ha levert så mange gode kamper på høyt nivå i 2004/05.

 

Italienske politi roser røde

Liverpools supportere får gode skussmål av det italienske politiet etter kampen mot Juventus. Mer enn 2.500 engelskmenn tok turen til Nord-Italia og det var lenge fryktet for sikkerheten til de tilreisende. En talsmann for politiet i Torino skryter imidlertid av oppførselen til The Travelling Kop. – Liverpoolsupporterne oppførte seg eksemplarisk, og respekterte reglene og retningslinjene vi satte opp før kampen. De lot seg heller ikke rive med når Juve forsøkte å provosere dem. Vi har fengslet tre hjemmelagssupportere for å ha kastet gjenstander etter oppgjøret. Vi gjennomgår nå videomateriale fra kampen og vil bruke et par dager for å gjennomgå dette.

 

Chelsea billetter

Liverpool har mottatt 2910 billetter til den første semifinalen. Disse billettene selges k u n til sesongbillettinnehavere og medlemmer av European Travel Club som har vært på andre kamper i E-Cupen denne sesongen. Det må søkes skriftlig til billettkontoret.

 

Til hjemmekampen på Anfield 3. mai starter billettsalget mandag 18. Du må enten være sesongkortinnehaver eller ha registrert minst to kamper fra tidligere runde i Champions League på Anfield på ditt Fan Card for å kunne kjøpe billett. Billettene selges kun på individuell basis, Supporterklubben vil derfor ikke motta noen billetter til kampen.

 

Dersom det skulle være billetter igjen etter at de som kvalifiserer på overnevnte måte har fått sitt, vil LFC komme med en kunngjøring om detaljer for et eventuelt åpent salg 25. april.

 

Defoe med i troppen

Tottenhams toppscorer, Jermain Defoe, er med i troppen som er tatt ut til kampen i morgen. Etter at ikke trente i går ble det spekulert i at han var skadet. Etter en trening i London i formiddag satte han seg imidlertid på bussen nordover sammen med lagkameratene sine. Anthony Gardner er også med i troppen, til tross for ikke å ha trent ordentlig de siste par ukene.