Rafa roser Djibril

Rafael Benitez var raskt frempå med rosende ord til Djibril Cisse, etter at franskmannen ble matchvinner mot Blackburn i ettermiddag. Manageren mente at Liverpool burde ha vunnet med større sifre.

Rafael Benitez uttalte at han var glad på Djibril Cisse sine vegner, etter at franskmannen ble matchvinner mot Blackburn i ettermiddag. 1-0 holdt til tre poeng mot et Blackburn som måtte spille med 10 mann i en drøy time etter utvisningen til Khizanishvili, men Liverpool-manageren mente at de røde hadde fortjent å vinne med større margin.

Benitez mente det var viktig for Cisse å score igjen, og han mente at den raske spissen hadde betalt tilbake for tiltroen han var vist ved at han fikk starte kampen.

- Det er alltid viktig for en spiss å score mål, og Cisse gjorde en bra kamp for oss i dag. Han jobbet hardt, gjorde ett flott mål, og skapte også sjanser for andre, sa Benitez umiddelbart etter kampen.

- Vi visste vi ville møte et tøft lag, og at det ville bli vanskelig å bryte gjennom forsvaret deres. De spilte med 10 mann i andre omgang, og det gjorde det faktisk enda verre for oss. Men vi prøvde å spille fotball, og spille oss gjennom ved godt pasningsspill.

- Vi kunne ha vunnet med mer større margin, og Morientes kunne hatt to mål. Men det viktigste var at vi vant kampen, avsluttet Benitez.