Rafa spår hovedrolle for Gerrard

Rafael Benitez tror Steven Gerrard vil spille en av hovedrollene i årets Premier League. Han avviser også at han er misfornøyd med Milan Baros. Kaunas-kampen på pub.

Liverpool-manager Rafael Benitez mener at Steven Gerrards form i Champions League-kvalifiseringen så langt viser at han nå har lagt usikkerheten rundt sin egen situasjon bak seg en gang for alle. Etter at 25-åringen fikk klarlagt fotballfremtiden sin har han scoret seks mål på tre kvalifiseringskamper for de røde, og kan plusse ytterligere på den solide målkontoen i hjemmeoppgjøret mot Kaunas i morgen.

- Alle kan se på spillet til Gerrard at han nå er en lykkelig mann, og han vil spille en av hovedrollene for oss utover sesongen. Han kan score, han kan slå pasninger, og han arbeider hardt. Han er veldig viktig for oss nå. Jeg er overbevist om at vi nå har et bedre lag enn i fjor, sier Benitez før det andre møtet med laget fra Litauen.

- Vår intensjon er å starte bra i ligaen, og stadfeste vår plass blant de fire beste umiddelbart. Det vil i så fall bety at vi er i posisjon til å kjempe om tittelen, og jeg tror det er dette som bekymrer våre motstandere nå, legger han til, og sikter utvilsomt til Jose Mourinhos sure oppstøt.

- Baros er vår spiller
Benitez uttalte seg også om situasjonen til Milan Baros i dag. – Milan Baros er fortsatt vår spiller. Noen klubber er interessert i spilleren, men vi har aldri sagt at vi er misfornøyde med Milan, og vi har heller ikke sagt at vi ønsker å selge han. Vi har gode spisser her i Morientes, Cisse, Crouch, Le Tallec, Mellor, Sinama-Pongolle og Baros. Vårt mål er å bruke alle sammen i alle turneringer.

Kaunas-kampen på puben
Andys Pub i Oslo har kontaktet oss, og melder at de viser kampen mot Kaunas på Anfield i morgen kveld på storskjerm. Andys starter som vanlig opp tre timer før kampstart, med diverse Liverpool-stoff på skjermene. Blant annet kommer de i morgen til å vise en bilde-spesial fra ulike puber rundt i landet med klipp fra stemningen under årets Champions League-finale.