Rafa trenger ingen toppscorer

Rafael Benitez sier at det ikke er noe problem at de røde ikke har noen øverst på scoringslista, så lenge Steven Gerrard og andre hører nettsus regelmessig. West Bromwich med lite suksess på Anfield.

- Vi behøver ikke flere spisser
Med fem mål er Steve Gerrard Liverpools fremste målscorer i Premier League denne sesongen.  Mange mener at en angriper som kan garantere 20 mål står høyt på ønskelisten til manager Rafael Benitez, men Rafa avviser at man behøver en toppscorer for å ha suksess.

- Folk sier at vi behøver en angriper som vil score 20 mål, men vi behøver ikke flere angripere.  Vi har en midtbanespiller som kan score 20 mål og, for meg, kan Stevie score mål.  Jeg har sagt til ham at jeg ønsker 20 mål eller mer fra ham denne sesongen, og han har allerede scoret 14.

- Det viktigste er ikke å ha en angriper som scorer 20 mål.  Det er bedre å ha fire eller fem i troppen som kan score 10 eller 15.  På den måten blir det vanskeligere for andre lag å stoppe deg.  Hvis du har en spiller som scorer 20 eller 25 mål vil de andre lagene vite hvordan man kan stoppes.

- Dersom Steve kan score 20 og to av angripererne kan score 15 mål hver, da er det bra. 


Uten seier på 38 år
På årets siste dag håper Liverpool at det kan bli 10 seire av 10 mulige da man er verter for West Bromwich på Anfield kl 16.00 i dag.  De røde har ikke tapt poeng i ligaen siden i slutten av oktober. 

Gjestene fra The Midlands vant siste kamp med 2-0 mot Tottenham, men har en bedrøvelig statistikk mot de helrøde.  I de fire kampene lagene har møttes i Premier League står det 16-0 etter fire strake seire for Liverpool.  Albion har ikke slått LFC på 15 kamper, siden 7.februar 1981, og på Anfield må en tilbake til 22.april 1967 siden ”trostene” tok alle poengene med en 1-0 seier.

Fernando Morientes og Bolo Zenden er ute for Liverpool, mens Kanu, Gera og Inamoto alle er usikre for gjestene.