Rafa: - Vi må tro på oss selv

Benitez sier han har bare en tanke i hode når det gjelder det fotballmessige i kveld: - Vi må vinne og spille en god fotballkamp. Xabi Alonso trolig på benken.

Rafa Benitez ønsker å gå offensivt ut foran kveldens storkamp på Anfield. Han vil at spillerne skal ha de riktige tankene i hodet foran den viktige kampen.

 

- Vi har trua på seier, uttalte manageren tidligere i dag. – Jeg vil at hver eneste spiller og supporter på Anfield i kveld bare skal ha én tanke om denne kampen: Vi skal vinne og spille en god fotball kamp.

 

- Du må ha selvtillit når du spiller denne type kamper, sier Rafa videre. – Vi vet Juventus er favoritter, men det er viktig å tro på seg selv og skaper egne muligheter.

- Fra tidligere spill i Champions League mot Olympiakos og Leverkusen vet vi dessuten at vi kan spille gode fotballkamper på Anfield. Jeg vil ha en reprise av disse kampene og enda litt til.

Kaptein Steven Gerrard legger til:

 

- Vi har kommet til de åtte siste i turneringen, men ønsker å avansere videre. For å klare det vet vi hva vi må gjøre. Av og til passer det oss imidlertid bra å ikke være favoritter.

 

Liverpool Echo tror Smicer eller Nunez kjemper om den siste plassen på laget. Avisen skriver videre at Xabi Alonso starter på benken, men bare blir brukt i nødstilfelle. Spanjolen skal spille reservelagskamp mot Leeds i morgen.

 

Ikke sett kampen direkte?

Dersom du ikke får med kampen på TV3 i kveld anbefaler vi vår SMS-tjeneste som gir deg lagoppstilling og pause/sluttrapport til tillegg til målene.

 

Send meldingen LFC LIVE START til 2180 for å logge deg på.