Rafa: - Vi må vinne på Anfield

Før møtet med Portsmouth slår Rafael Benitez fast at Liverpool bør vinne sine hjemmekamper, uansett hva motstanderen heter. Kongelig besøk på Anfield.

Rafael Benitez uttaler til Liverpools offisielle hjemmeside at de røde alltid bør vinne på Anfield. Nå ønsker han at hans lag skal fortsette sin rekke av gode kamper med seier mot Portsmouth i dag. Spanjolen mener at brølet fra The Kop bør inspirere spillerne til å vinne alle hjemmekamper, og at man på det viset tar sikte på å gjøre Anfield til et fort igjen.

- Som manager vet jeg at vi må vinne hjemmekampene våre. Det vet spillerne og supporterne også. Når vi spiller på Anfield, bør vi slå alle.

- Hovedmålet vårt denne sesongen er å gjøre det bedre i ligaspillet. Vi har mange spillere som er fornøyde her, og som ønsker å forbli i klubben. Spillerne har nå selvtillit etter å ha vunnet de tre siste kampene, og selvtillit er viktig i fotball.

- Vi har spilt tre gode kamper nå, og må prøve å gjøre det samme mot Portsmouth. Det tror jeg vi vil klare, avslutter Liverpool-manageren. 

Storfint besøk på Anfield
Prins Charles og hans kone Camilla besøkte Anfield i går, i forbindelse med et fotballprosjekt for ungdom som kalles Prince’s Trust. Arvingen til den britiske tronen ble tatt med på en omvisning rundt stadion, og fikk servert te i garderoben. De kongelige sørget også for å holde tradisjonene ved like, ved å berøre This is Anfield-skiltet. Prinsen fikk også løfte Champions League-trofeet, og slå av en prat med Rafael Benitez og Steven Gerrard.