Rafa: - Vi vinner i morgen

En selvsikker Rafael Benitez mener at Liverpool i morgen vil slå Chelsea foran Englands beste supportere, og at Steven Gerrard blir en nøkkelspiller. Mulig start for Dietmar Hamann.

En offensiv Rafa avsluttet hovedstadspressens terping om Jose Mourinho med å si at han var en god manager som ville tape i morgen.  Foran et elektrisk Anfield mente han at Steven Gerrard ville bli den viktige spilleren, men nektet å antyde om Dietmar Hamann ville komme rett tilbake på laget eller ikke.

 

- Vi må gå til kampen med samme innstilling som vi ellers gjør i Champions League.  Vi må være fokuserte og spille god fotball i nitti minutter.  Vi er en seier unna finalen, noe vi ville vært fornøyd med før turneringen startet, og vi ønsker å skrive historie.

 

- Vi spiller foran de beste supporterne i England, som må vise at de også er de beste i Europa i morgen.  Om de nøytrale vil heie på oss vet jeg ikke, men det er godt nok med våre fans.  Jeg er sikker på at vi vil få flere sjanser til å score enn på Stamford Bridge.  Steven Gerrard vil være nøkkelspilleren for oss, siden han er i stand til å forandre en kamp.  Hvorvidt Dietmar Hamann starter kampen vet jeg ikke, men det er en mulighet.

 

- Jose Mourinho er en av verdens beste managere.  Han er en god manager, for et godt lag, men de vil tape i morgen.

 

Josemi har fått et tilbakeslag etter å ha spilt reservelagskamp forrige uke, og vil ikke være tilgjengelig til kampen mot Chelsea.