Real Betis sliter med skader

Real Betis sliter med skader før mesterligamøtet med Liverpool. Helgens seriekamp kan ha kostet den spanske klubben dyrt. Blant annet fikk lagets store stjerne, Joaquin, en kraftig smell i kneet.

Real Betis sin heldige 1-0 seier over Osasuna i helgen kan vise seg å koste den spanske klubben dyrt, ettersom tre sentrale spillere pådro seg skader før Champions League-møtet med Liverpool.

Venstrebacken Luis Fernandez er helt sikkert uaktuell til kampen i morgen kveld, ettersom han pådro seg en muskelskade i sin venstre legg. Han måtte forlate banen etter bare 27 minutter i helgens seriekamp, og vil være satt ut av spill i tre uker fremover.

Den brasilianske spissen Edu, som er et aktivum på venstresiden i den spanske klubbens angrep, spiller heller ikke mot de regjerende mestrene. Han er ute som en følge av en vridning i kneet.

Mest utslagsgivende kan det imidlertid bli at Real Betis sin ubestridte stjerne, Joaquin Sanchez, også er tvilsom før matchen i Sevilla. Joaquin måtte forlate banen etter 71 minutter i lørdagens kamp, etter å ha fått en smell i kneet.

Det er i følge Real Betis sin hjemmeside høyst usikkert om den spanske landslagsspilleren rekker Liverpool-kampen. – Han vil holde kneet i ro i to døgn, for å se hvordan skaden utvikler seg. Men han er meget tvilsom med tanke på Champions League-kampen, heter det i meldingen fra den spanske klubben.

Sistnevnte kan selvsagt også være et spill for galleriet, for om mulig å ta Liverpool litt på senga.