Reina har holdt nullen i 13 av 20 kamper

Engelskmenn vurderer ofte en keepers evner etter antallet såkalte clean sheets. Jose Reina har en imponerende statistikk i så måte. Manchester City har billetter igjen.

Det blir mye negativt fokus på Peter Crouch om dagen. I motsatt ende av banen kan imidlertid Jose Reina vise til en like bemerkelsesverdig statistikk som den lange spissen, bare med motsatt fortegn.

Positive nyheter ser imidlertid ikke ut til å selge særlig godt i pressekretser, og en debatt som dermed ser ut til å ha dødd helt ut, er debatten omkring hvorvidt Jose Reina er verdig keeperhanskene på Anfield. Flere satte spørsmålstegn ved hans burvokteregenskaper, og ikke minst feltarbeide, tidlig i sesongen. Disse kritikerne hører man ikke mye til lenger.

Faktum er at Jose Reina har holdt buret rent i fire kamper på rad nå, og har kunnet gå av banen uten å slippe inn mål ved hele 13 anledninger etter at han kom til Liverpool. Med kun 20 kamper på baken for de røde, må det sies å være en bemerkelsesverdig god statistikk.

City sliter med å selge ut
Manchester City har slitt med å fylle City of Manchester Stadium denne sesongen. Med en kapasitet på nærmere 50 000 seter, har det vært tomme rader på så og si alle kamper (i motsetning til i fjor). Så ser også ut til å bli tilfelle mot Liverpool på lørdag. Citys billettkontor går i alle fall nå ut og reklamerer med at det fortsatt er ledige billetter å få kjøpt i hjemmeseksjonen.