Reina irritert over at VM-tittelen glapp

Jose Reina var sint og kraftig irritert etter at VM-tittelen glapp. Sami Hyypiä var også meget skuffet. São Paulos keeper ble kåret til turneringens beste spiller.

Jose Reina var en av flere Liverpool-spillere som ikke kunne skjule sin skuffelse etter kampslutt i gårsdagens VM-finale. Liverpool-keeperen måtte se kamprekken uten baklengsmål stoppe på 11 kamper, og det ene målet São Paulo satte i nota bak han var nok til å sikre brasilianerne VM-tittelen.

- Jeg er veldig sint over at kampen endte slik den gjorde, fordi vi var det beste laget. Vi lot VM-tittelen gli ut av hendene våre, og dette er en type turnering du sannsynligvis bare får en sjanse til å vinne, uttaler keeperen til Liverpools offisielle hjemmeside.

- At kamprekken uten baklengs ble brutt, betyr ingenting i denne sammenhengen. Den måtte ta en ende en gang uansett. Men jeg er irritert over at det måtte skje i en finale, der det stod om en VM-tittel, legger han til.

- Vi gjorde feil som kostet oss dyrt. Vi hadde 8-10 klare målsjanser, og jeg mener at minst en av de tre annulerte scoringene burde ha vært godkjent, avslutter Reina.

Trøstesløs Hyypiä
Sami Hyypiä prøvde å rette fokus mot ligakampen mot Newcastle etter kampslutt i Yokohama, men klarte det ikke helt.

- Dersom du vinner, vil det stå i historiebøkene til evig tid. Men etter fem år er det ingen som vil huske hvem São Paulo slo i finalen, uttalte finnen til Reuters.

Keeperhelten i skyene
I tillegg til dommertrioen kan brasilianerne i stor grad takke sin gode keeper Rogerio Ceni for at man nå kan smykke seg som verdensmestere.

- Dette er som en drøm, men vi hadde hele tiden tro på at vi kunne slå Liverpool, uttalte keeperen etter kampslutt.

Rogerio ble for øvrig også kåret til turneringens beste spiller.