Reina slipper til for Spania

En skade på Iker Casillas gjør at Jose Reina trolig får sin Spania-debut i morgen kveld. Hobbs og Godwin blant de 11 som starter reservelagskampen mot Everton, mens Sinama-Pongolle og Josemi er på benken.

Jose Reina debuterer trolig på det spanske landslaget i vennskapskampen mot Uruguay i morgen kveld, etter at Iker Casillas har pådratt seg en lårskade.

- Vi får se. Det er opp til treneren å bestemme hvem som skal spille. Det eneste jeg vet er at Casillas er skadet. Ingen liker å få sin debut på grunn av skaden til noen andre, sier Reina selv om saken.

Reina er i landslagstroppen sammen med Liverpool-kollegaene Fernando Morientes, Luis Garcia og Xabi Alonso, og for første gang i historien har en utenlandsk klubb flest spillere i den spanske troppen. Men Reina ønsker ikke å legge spesiell vekt på dette.

- Det er jo bare statistikk. Vi har alle vært i troppen før, men da for spanske klubber.

Hobbs og Antwi starter for reservelaget
Jack Hobbs og Godwin Antwi måtte ikke vente lenge på sine debuter for Liverpools reservelag. Begge starter kveldens kamp mot Everton i Wrexham. Det gjør også en annen 17-åring, spanske Antonio Barragan, mens Miquel Roque ikke figurerer blant de elleve utvalgte.

Det gjør imidlertid meget overraskende Lee Peltier. Overraskende fordi han meldte forfall til Englands U-20 kamp i Russland i kveld på grunn av skade. Dette blir Peltiers første kamp på åtte måneder etter en ryggskade.

Florent Sinama-Pongolle  er skadefri, og sitter på reservebenken mot de blå i kveld. Der er det også funnet plass til Josemi, som er på vei tilbake etter en ankelskade.

Liverpools lag: Willis, Barragan, Peltier, O'Donnell, Whitbread, Hobbs, Wilkie, Guthrie, Godwin, Mannix, Hammill. Reserver: Sinama-Pongolle, Roberts, Josemi, Woods, Frayne, Foy.

Evertons lag: Wright, Wynne, Wilson, Wright, Hughes, Harris, Phelan, Li Tie, Anichebe, Seargeant, Vidarsson. Reserver: Molyneux, Lake, Davidsen, Kissock, Holt, Dunn.

Vi kommer forøvrig til å oppdatere fortløpende fra kveldens reservelagskamp her på liverpool.no. Avspark tas klokken 20.00.