Rekord for Reina

Jose Reina ble historisk for LFC, så vidt. Nærmere nye rekorder. Rafa mente at Liverpool kunne ha spilt bedre. Stevie G håper å kunne utnytte poengtap for Chelsea og Man Utd.

762 minutter
Med 12 minutters margin overtok Jose Reina rekorden som Elisha Scott satte for nesten 83 år siden.  Da James Beattie reduserte for Everton hadde spanjolen holdt buret rent i imponertende 762 minutter, eller nesten åtte og en halv kamp.

9 seire på rad
3-1 triumfen mot Everton betydde den niende seieren på rad i ligaen for LFC.  Rekorden er på 12 kamper, satt mot slutten av 89/90 sesongen og begynnelsen av 90/91.  I en og samme sesong vant de helrøde 11 kamper på rad i 1981/82.

Fornøyd Rafa
Manager Rafael Benitez var meget fornøyd med tre nye poeng, men mente samtidig at man har spilt bedre tidligere denne sesongen.

- I perioder var jeg veldig fornøyd, men i første omgang skaffet Everton oss problemer i lufta og vi vant ikke andreballene.  Vi kan spille mye bedre og vi har spilt bedre tidligere denne sesongen.

- Laget spiller bra og med selvtillit.  Vi visste foran kampen at det ville bli en fysisk kamp og vi visste hva vi måtte gjøre.  Hele laget arbeidet hardt.

- Vi startet i et høyt tempo og vi var klar over at de kom til å gjøre feil som vi ønsket å utnytte.  Den store forskjellen for oss denne sesongen er at vi vet hvordan vi håndterer fysiske kamper, og vi har spillere som Sissoko, Crouch og Reina som har hjulpet oss med dette.

- Crouch har spilt bra og scoret mål, og jeg er meget fornøyd med ham.  Det viktigste er uansett at han fortsetter å spille bra.  Før kampen ønsket jeg å bruke to forskjellige type av spillere mot Everton, og spille med Crouch og Cissé.  Cissé har farten og kan løpe ut mot kantene og Crouch er god i lufta og kan holde på ballen.
- Spesielt for de lokale
Steven Gerrard ble etter kampen kåret til banens beste, og kapteinen håper å kunne legge press på både Man United og også Chelsea framover.

- Dersom Man United og Chelsea skulle tape poeng må vi sørge for at vi utnytter det.  Chelsea vant 1-0 i kveld så det ser ikke ut som om de vil gjøre mange feil.  Vi kan bare konsentrere oss om oss selv.  Vi spilte bra mot Everton, vi fortjente seieren, og nå må vi se framover til neste kamp mot West Bromwich.

- Det er spesielt å vinne et lokalderby, ikke minst for de lokale spilleren som har familie og venner til stede på kampen.  Det er fint å ha noe å skryte av i nærmiljøet, i hvert fall fram til det neste derbyet.

Jamie Carragher var naturlig nok også fornøyd, men skuffet over at nullen til slutt sprakk.

- Vi var skuffet over baklengsmålet, så nærme pause skulle vi ha brukt hodene mer og spilt sikrere.  Som forsvarer ønsker du å holde buret rent og derfor er vi så skuffet over det.  Djibril fikk et tidlig mål i andre omgang og det var trolig den avgjørende scoringen siden vi ventet et stormløp fra dem på det tidspunktet.

- Derbyet er min favorittkamp, ikke minst på Goodison, og det er deilig å vinne.