Reservelagskampen avlyst

Overvann gjør at kveldens møte mellom Aston Villa og Liverpool i reserveligaen er utsatt på ubestemt tid. Morientes mener at Spania må gå for overbevisende seier i første kamp i Madrid.

Ikke kamp for reservene
For fuktig på banen i Walsall gjør at kveldens annonserte reservelagskamp mellom Aston Villa og Liverpool er avlyst.  Noen ny dato er ennå ikke fastsatt.


Nando maner til offensive takter
Spania har igjen vist takter under pari for et så stjernespekket mannskap under kvalifiseringen til VM.  I gruppe 7 ble det derfor ”bare” 2.plass bak Serbia og Montenegro.  Det betyr at spanjolene må igjennom playoff mot Slovakia førstkommende lørdag og neste onsdag.

Spania har fått hjemmekamp på Vicente Calderon Stadium (Atletico Madrid) 12.november, før de spiller returen i Bratislava 16.november.  Fernando Morientes er en av fire fra Liverpool i troppen, og angriperen menter at hjemmelaget må gripe sjansen i å sikre seg et solid forsprang foran et vanskelig returmøte:  - Vi behøver å få ting på plass og vinne på Calderon heller enn å måtte gjøre alt i returen.  Det sier seg selv at vi er optimistiske, hvis ikke hadde vi ikke møtt opp.