Reservene slo United

Ramon Calliste og Besian Idrizaj scoret da Liverpools reserver vant 2-0 borte mot Man Utd. Darren Potter båret av banen med skade. Comeback for Neil Mellor.

I en jevn og sjansefattig kamp var det Liverpool som var mest effektive og vant bortekampen mot serielederen.  De for anledningen hvite, sorte og gule tok ledelsen etter 10 minutter da Uniteds keeper nølte på et tilbakespill og Ramon Calliste stjal ballen før han kunne trille den i det tomme buret til sin tidligere klubb.

I en sjansefattig omgang hadde Liverpools midtstopperpar Mike Roque og Godwin Antwi full kontroll på en blek Ole Gunnar Solskjær og toppscoreren Rossi.

Vertene førte innledningen av 2.omgang, men hvis ikke Liverpools solide forsvar ryddet opp var Paul Willis umulig å passere i mål.  Keeperen spilte en av sine aller beste kamper i regnværet.  Neil Mellor kom inn etter 73 minutter for en sliten Ramon Calliste og store Neil bidro til at det ble litt mer fart i angrepet, og hadde også et bra skudd som ble reddet.  Fire minutter før slutt ble kampen avgjort da Besian Idrizaj kom høyt på en corner og headet kontant i mål.

Darren Potter ble båret av banen etter 24 minutter etter et tilsynelatende uskyldig sammenstøt.  Midtbanespilleren syntes imidlertid å ha fått seg en alvorlig smell nederst i ryggen.

Liverpool kan takke Willis, Roque og Antwi i første rekke for at man greide å holde nullen.  Danny Guthrie og Paul Anderson var livlige på kantene, mens den arbeidsomme Calliste på topp vil være glad for å ha scoret mot klubben som lot ham gå i sommer.

Liverpool:  Paul Willis, Antonio Barragan, David Raven, Miki Roque, Godwin Antwi, Jack Hobbs, Paul Anderson, Darren Potter(Lee Peltier 24, Ramon Calliste(Neil Mellor 73), David Mannix, Danny Guthrie(Besian Idrizaj).

Mike Roque med en susende takling mot Ole Gunnar Solskjær.